Nieuw: Total Bite Fresh - speciaal voor overgevoelige honden

Nieuw: Total Bite Fresh - speciaal voor overgevoelige honden

19 Dec 2017

Total Bite is hét premium merk exclusief verkrijgbaar bij de Discus winkeliers. Total Bite is de juiste voeding voor uw hond, kat of knaagdier. Het assortiment Total Bite voor uw hond is nu uitgebreid met Total Bite Fresh!


Volledig graan- en glutenvrij

Sommige honden kunnen gevoelig zijn voor granen en gluten en hebben daardoor meer kans op allergische reacties. Deze honden hebben baat bij een graan- en glutenvrije voeding. Total Bite heeft volledige en uitgebalanceerde graanvrije brokjes voor honden van alle rassen en leeftijden ontwikkeld. Dankzij de samenstelling van deze brokjes blijft je hond in een optimale conditie en vermindert de kans op allergische reacties zoals glutenallergie, slechte ontlasting en voedselintolerantie.

 

Samenstelling

De Fresh voedingslijn van Total Bite bevat geen tarwe, rijst, maïs of andere granen. De granen zijn vervangen door gedroogde groenten en fruit als aardappel, wortel, tomaat, banaan en appel.

 

Voordelen Total Bite Fresh graan- en glutenvrij

• Optimale conditie en perfecte gezondheid

• Gezonde huid en glanzende vacht

• Verlaagt de kans op voedselintolerantie en allergische reacties

• Soepele gewrichten en gezonde botten

• Optimale spijsvertering

 

Total Bite Fresh varianten

De nieuwe Fresh variant is verkrijgbaar in de smaken Salmon (Zalm), Lamb (Lam) en Chicken (Kip) en verkrijgbaar in 2 kg en 10kg verpakkingen. Total Bite Fresh Chicken is verkrijgbaar voor Puppy en Adult en Total Bite Fresh Lamb en Salmon zijn alleen verkrijgbaar voor Adult.


Total Bite fresh kopen

Bezoek voor het juiste voedingsadvies de Discus Dierenspeciaalzaak bij jou in de buurt. Total Bite is exclusief verkrijgbaar bij de Discus winkel of online.

 
Laden...