0 items

Verfijn je selectie

Categoriëen
X

Huisdieren infogids
Download gratis een Discus huisdieren infogids mét checklist en ontdek alles wat je moet weten over de aanschaf van jouw nieuwe huisdier.

Overzicht van onze advies artikelen

externalId=discus-advies-3-1.1.1.2.5&filter[active]=1

Katten zijn gevoelig voor veranderingen en onverwachte situaties. Lees in dit artikel hoe je Beaphar CatComfort ter ondersteuning bij vuurwerkangst in kunt zetten.

Angst is een serieus gedragsprobleem welke erg snel kan ontstaan, maar helaas vaak veel langer nodig heeft om opgelost te worden. Lees hier oplossingen voor het beste resultaat.


Heeft jouw kat vuurwerkangst? Lees in dit artikel hoe je hier het beste mee om kunt gaan en hoe jij het voor jouw kat zo aangenaam mogelijk kunt maken tijdens de vuurwerkperiode.

Herken stresssignalen bij je hond tijdig om beter rekening te kunnen houden met wat jouw hond nog wel of niet prettig vindt.

Heeft jouw huisdier veel last van angst of nervositeit? Een Thundershirt voor honden en katten kan hier goed bij helpen.

Wij hebben 10 tips op een rijtje gezet om de feestdagen voor jouw hond of kat zo prettig mogelijk te kunnen maken.

Stress en angst kunnen bij dieren veel verschillende oorzaken hebben. Lees in dit artikel hoe de draadloze speaker van Relaxopet jouw huisdier kan helpen om beter te ontspannen.

In de periode naar Oud & Nieuw toe wordt er vaak al erg veel vuurwerk afgestoken. Oppassen met je huisdieren dus!

In de donkere maanden is het belangrijk dat jij en je hond goed zichtbaar zijn, zeker in het verkeer. Lees hier de tips om samen altijd goed op te vallen in het donker!

Knaagdieren en konijnen hebben vitaminen in de juiste hoeveelheden nodig om fit en gezond te blijven.

In de winter heeft jouw kat waarschijnlijk nog meer dan anders behoefte aan een lekker warm en comfortabel eigen plekje.

Tijdens de herfstvakantie wil je lekker genieten. Neem jij je hond of kat mee op reis? Voor een zorgeloze herfstvakantie is het beslist een goed idee om je huisdier optimaal te beschermen.