Zomervakantie 2023

Beste dierenliefhebber,

Van maandag 14 t/m dinsdag 23 augustus zijn wij met vakantie en is onze winkel gesloten. Wij kijken erg uit naar onze vakantie, maar begrijpen ook dat dit voor u vervelend kan zijn. Wilt u voor die datum nog graag de boodschappen voor uw huisdier komen doen? Dan kunt u nog t/m zaterdag 12 augustus 17:00 uur bij ons terecht.

Zit tijdens deze vakantie uw huisdier onverhoopt om voeding, snacks, speelgoed of verzorgingsproducten verlegen? Dan kunt u 24 uur per dag terecht op www.discus.nl. Om u online ook de service te kunnen bieden die u van ons gewend bent, kunt u in het bestelproces voor onze winkel kiezen. Het in de winkel afhalen van uw bestelling is weer mogelijk vanaf donderdag 24 augustus, maar indien het product op voorraad is kunt u het de volgende dag door PostNL bij u thuis laten bezorgen.

We zien u vanaf donderdag 24 augustus weer graag bij ons in de winkel. Dan staan we met goede moed en veel energie weer voor u klaar! Eventuele vragen in deze periode kunt u mailen naar essers@discus.nl. Na onze vakantie zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Wij wensen iedereen een fijne vakantie!

Met diervriendelijke groet,

Michel & Jacqueline
Discus Essers, Voerendaal

Overzicht van onze advies artikelen

externalId=discus-news-detail-3-1.1.1.2.5&filter[active]=1&sort=date.desc
In de zomervakantie gaan veel huisdieren mee op vakantie. Bekijk in de vakantiechecklist voor (t)huisdieren wat je beslist niet...
Wij helpen graag bij je aanschaf van een kitten. Hier tips over waar je kunt gaan kijken, aandachtspunten bij de aanschaf en ov...
In dit artikel vertellen we je meer over het drinkgedrag van katten en geven we je 13 tips om je kat meer water te laten drinken.
Deel via