0 items

Meewerkstage Marketing en Communicatie bij Discus Netherlands B.V. in Doetinchem

Wij bieden een stageplek vanaf begin februari 2019 voor een duur van minimaal 5 maanden met veel mogelijkheden tot ontwikkeling.

stage_website.jpg


Ter versterking van het marketing- en communicatieteam van Discus Netherlands B.V. in Doetinchem zijn wij op zoek naar een derdejaars HBO student(e) richting Commerciële Economie of Marketing en/of Communicatie.

Onze organisatie
Discus is een coöperatieve organisatie met 100 aangesloten dierenspeciaalzaken. Deze Discus winkels worden geleid door zelfstandige ondernemers die met een vooruitstrevende en kritische blik hun ambities willen waarmaken. Het doel van Discus Netherlands B.V. in Doetinchem is deze ondernemers zo professioneel en volledig mogelijk te ondersteunen op het gebied van marketing, verkoop, automatisering, inkoop en productmanagement.

Werkzaamheden
Onze afdeling Marketing en Communicatie bestaat uit drie personen en is verantwoordelijk voor het realiseren van de marketingcampagnes voor zo’n 100 dierenspeciaalzaken in Nederland onder de naam Discus. De afdeling verzorgt alle online en offline communicatie richting de dierenspeciaalzaken, consumenten, leveranciers en andere relaties. Daarnaast is het team verantwoordelijk voor het e-commerce platform en de positionering en implementatie van de eigen merken Discus en Total Bite dierenvoeding.

Tijdens je meewerkstage ben je volledig onderdeel van ons team en zul je onder goede begeleiding ook zelfstandig diverse ondersteunende werkzaamheden uitvoeren. Denk hierbij aan meedenken in ons nieuw te realiseren online e-commerce platform, online werkzaamheden (updaten en monitoren van websites en social media), begeleiding van (sfeer)fotografie en filmopnames voor onze narrow casting, versturen van nieuwsbrieven en/of email marketing, organisatie van evenementen en beurzen etc.

Kortom een leuke stage binnen een klein team in een commerciële en dynamische omgeving met uitstekende begeleiding.

Herken jij je in het volgende profiel?
Wij zoeken iemand die het derde jaar van een HBO opleiding Commerciële Economie of Marketing en/of Communicatie volgt;

  • Zelfstandig kan werken binnen een klein ambitieus team
  • Affiniteit heeft met dieren
  • Commercieel is ingesteld
  • Gedreven is en weet van aanpakken

Wij bieden jou
Een geweldige stageplek in een klein, gezellig team. Je krijgt goede persoonlijke begeleiding, afwisselende werkzaamheden en een werkomgeving waarin je echt iets kunt bijdragen. We bieden jou de mogelijkheid om echt een bijdrage te leveren aan het succes van Discus. Je doet veel ervaring op waar je later in je carrière zeker profijt van hebt.

Interesse?
Wanneer jij jezelf herkent in bovenstaand profiel en veel ervaring wilt opdoen binnen de retail met een aantrekkelijke stagevergoeding, dan komen wij graag met je in gesprek! Stuur dan een e-mail naar Mariëlle Bonenkamp, marketing manager, Discus Netherlands B.V. (marielle@discus.nl). Locatie: Discus Netherlands B.V. Kajuitstraat 2b in Doetinchem.


Deel via