Plaatsvervangend Bedrijfsleider / Senior Verkoper M/V

Eindhoven

Plaatsvervangend Bedrijfsleider / Senior Verkoper M/VDiscus Dierenboulevard XL is een moderne eigentijdse dierenspeciaalzaak waar service en de klant centraal staan. De onderneming bestaat uit 2 werknemers en een directeur. Door toenemende drukte hebben wij behoefte aan een doorgewinterde verkoper/manager die zijn of haar mannetje staat in een hectische omgeving.

De functie:
In deze functie ben je verantwoordelijk voor allerhande werkzaamheden binnen de onderneming en fungeer je als spin in het web. Jouw voornaamste doel is het verlagen van de werkdruk van de directeur en je verkoop collega's door allerhande taken over te nemen, daarnaast draag je zorg voor het (telefonisch) doorverwijzen / te woord van klanten en leveranciers.

Wij vragen:
Wij zoeken iemand die zich thuis voelt in een informele hectische omgeving en stressbestendig is. Ervaring in de branche is een vereiste als ook de wettelijke diploma's benodigd voor de wet houden/verkopen gezelschapsdieren. Daarbij ook realiserend zijn, te moeten werken op dagen die kenmerkend zijn voor de detailhandel zoals elke zaterdag en minimaal 1x per maand de koopzondag als ook de de wekelijkse koopavond en uiteraard bij de seizoensgebonden extra dagen. Wij compenseren in tijd voor geld dit wordt gelijk met de wekelijkse uren verrekend.

Wij bieden:
Een leuke baan waarin je jezelf kunt ontwikkelen met tal van groeimogelijkheden en een goed salaris (CAO DiBeVo). Je werkt in een gezellig team van professionals in een informele omgeving. Wij werken met flex contracten uitbesteed aan Repay Payroll HRM te Gilze dit geniet perfecte secundaire arbeidsvoorwaarden m.b.t. vakantiegeld, sociale zekerheden, pensioen opbouw en uiteraard de maandelijkse uitbetaling van het loon. Waarin ook intentie verklaringen bv voor een hypotheek gewoon tot de mogelijkheden behoren. Wij hanteren we een vast rooster met vaste vrije dagen die zoveel als mogelijk gerespecteerd worden. Wel wordt verlangd bij ziekte van de eigenaar/collega’s hij/zij zich zo spoedig mogelijk meld op het bedrijf om de boel te managen.

Jij biedt:
Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift, Engels in enkel praten en verstaan volstaat ivm. de vele niet nederlands sprekende klanten. Beheersing van sociale normen en waarde. Beheersing van Verkoop/specialisatie skill’s om correct met klanten en collega’s om te kunnen gaan. Kennis over computer m.b.t. email automatiserings- trajecten (kassa/backoffice ervaring) en sociaal media . We vragen voor deze functie minimaal MBO4 werk en denk niveau als ook de wettelijke geldende diploma’s omtrent het Besluit Houder Gezelschapsdieren. Gezien de verantwoordelijkheden is het woonachtig zijn in Eindhoven of omgeving een pre niet verplicht wanneer men over eigen vervoer beschikt.

Jouw talent:
Je vindt het een uitdaging om zelfstandig je taken te vervullen collega’s te sturen en te controleren en je houdt overzicht in hectische situaties. Daarnaast ben je klantvriendelijke, eerlijk en accuraat. En houd de kassa aanslagen op peil.

Wie zijn wij:
Wij zijn een middelgrote dierenspeciaalzaak +-500m2 2 verdiepingen. Samenwerkend met de coöperatie Discus een landelijke keten van gespecialiseerde dierenspeciaalzaken waar service en kwaliteit en niet de prijs boven aan staan.met levende have oa. Knaagdieren, konijnen, vogels, reptielen, vissen koud en warm water, voedseldieren: insecten en muizen. Gevestigd in Winkelcentrum Woensel te Eindhoven, 1 van de grootse semi overdekte winkelcentra van Nederland. Met een klein hecht team van professionals. Klantvriendelijkheid, innovatie en ambitie zijn onze sleutelwoorden.

De arbeidsvoorwaarden:
Het betreft een parttime functie van +-32 uur. We bieden je hiervoor een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Fulltime functie behoord tot de groeimogelijkheden.

Solliciteren naar deze functie?
Stuur je sollicitatiebrief naar:
Discus Dierenboulevard XL
T.a.v. Dhr. Wenting
Winkelcentrum Woensel 118 5625AG te Eindhoven

Email: boulevardzuid@discus.nl

Deel via