Weekendkracht/Vakkenvuller

Eindhoven

Per direct zoeken wij weekendkrachten/vakkenvullers


Wij zijn per direct op zoek naar extra helpende handjes die onze verkoop medewerkers kunnen ondersteunen vanaf vrijdag middag na school t/m 21:00 elke zaterdag eventueel extra koopavonden en 1 maal per maand een koopzondag. Het werk is zwaar dit i.v.m. de gewichten van de omdozen en zakken diervoeding op de pallets, gemiddeld 20kg p/st. Dus je moet niet bang zijn voor extra zweet, echter is dit meestal klaar in een uurtje of 2 dan help je mee in de winkel deze klaar te maken voor het weekend.

Dat houd onder andere in: stofzuigen/dweilen, afstoffen, spiegelen met name volgens het First in First out concept. prijskaartjes en labels vervangen, dieren verzorgen, voeren enz. Het het hele team is ook zelf druk bezig hun taken uit te voeren en van jou wordt dan ook verwacht dat je de basis dingen gelijk zelfstandig kunt oppakken en deze ook goed uitvoert met namen m.b.t. de huisdieren maar ook de voedseldieren o.a. insecten,muizen, de hygiëne bewaken van o.a. kantine/wc, behandelruimte enz., . wij werken met checklisten die in onze branche wettelijk verplicht zijn en dienen dan ook strikt nageleefd te worden door jou zelf en je collega's, voor de klanten, het dierenwelzijn en uiteraard voor eventuele overheidsinstanties die onaangekondigd controles uitvoeren.

Uiteraard bieden wij ook een leuke gezellig werksfeer en een goed salaris met zondag compensatie 150% conform onze CAO DIBeVo

Wat vragen wij minimaal van jou.

  • Min 17jaar.
  • Motivatie en inzet.
  • Bereid zijn vrijdag en in het weekend conform onze openingstijden te werken (daarin is ook ruimte om een vrije dag aan te vragen dit is echter geen gewoonte ivm. jou functie weekendkracht.)
  • Sociaal ontwikkeld te zijn met daarin ook een representatieve uitstraling uitdragend naar klanten en collega's met respect en verantwoordelijkheid om te kunnen gaan met dieren.
  • Zelfstandig te kunnen werken en zijn of haar taken ook goed uitvoert dus geen half werk. Alles is te leren en het wordt je voorgedaan.

Interesse? stuur je cv/motivatie naar boulevardzuid@discus.nl tav. Dhr. Wenting of kom met deze langs in de winkel om een gesprekje aan te gaan.

Deel via