Beaphar Care+ dierenvoeding

Wat is Care+ knaagdier- en konijnenvoeding?

Beaphar Care+ knaagdier- en konijnenvoeding is een super premium voeding waarvan de verschillende varianten op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten zijn samengesteld. De voeding is daarvoor speciaal in samenwerking met dierenartsen, nutritionisten en vooraanstaande knaagdierspecialisten ontwikkeld.

Een hoogwaardige brok voor de knagers
De knaagdier- en konijnvoeding van Care+ bestaat uit een hoogwaardige geëxtrudeerde brok. Dit houdt in dat onder hoge druk en temperatuur de ingrediënten worden samengebracht tot een krokant brokje. In dit proces wordt het voer gesteriliseerd en worden de eiwitten makkelijk verteerbaar gemaakt. Door de korte verhittingstijd blijven vitaminen behouden. Ieder brokje bevat dezelfde samenstelling waardoor selectief eetgedrag voorkomen wordt. Hierdoor blijven er geen restjes over en krijgt het dier alle benodigde voedingsstoffen binnen.

Voor ieder dier een passende Care+ voeding
De Beaphar Care+ konijnen- en knaagdierenvoeding heeft een hoog vezelgehalte (25%) voor een goede gezondheid en een optimale spijsvertering. Ieder brokje heeft dezelfde samenstelling (All-in-One) wat belangrijk is voor een uitgebalanceerde voeding (geen selectief eetgedrag en restjes meer). De hardere geëxtrudeerde brokjes bevorderen de slijtage van de tanden (Dental Care). De complete, smaakvolle en uitgebalanceerde voeding van Care+ is verkrijgbaar in verschillende varianten:

- Care+ Konijn
- Care+ Konijn Junior
- Care+ Konijn Senior
- Care+ Cavia
- Care+ Chinchilla
- Care+ Degoe
- Care+ Hamster
- Care+ Dwerghamster
- Care+ Fret
- Care+ Rat
- Care+ Gerbil & Muis

Hoogwaardige eiwitten
Een groot verschil tussen Beaphar Care+ en andere knaagdiervoeders is de kwaliteit van de gebruikte eiwitten. De eiwitten in Care+ hebben een hoge biologische waarde, wat wil zeggen dat ze vrijwel exact hetzelfde zijn als deze die in de natuur worden gegeten. Omega 3 / Omega 6 vetzuren zijn in de ideale verhouding aanwezig. Dit houdt hart- en bloedvaten in optimale conditie. Een laag vetgehalte voorkomt dat vet zich afzet rond de organen.

Voor een optimale darmwerking en goede weerstand
Alle Care+ voedingen bevatten FOS en MOS om de darmen in goede conditie te houden en te zorgen voor een optimale opname van de voedingsstoffen. Fructo Oligo Saccharide (FOS) stimuleert de groei van goede darmbacteriën, die helpen bij de vertering van het voedsel. Mannon Oligo Saccharide (MOS) bindt schadelijke bacteriën aan zich, schakelt ze uit en voert deze via de ontlasting af. Om knaagdieren en konijnen tegen ziekten te beschermen, bevatten alle Care+ voeders Echinacea en Spirulina. Deze extracten verhogen de weerstand van het dier. Bovendien heeft Care+ het Cell Protection System (vitamine E) tegen veroudering van de lichaamscellen.

Goed voor de tanden en overheerlijk!
Naast het bepalen van de juiste mix van ingrediënten, is ook veel aandacht besteed aan de hardheid, grootte en vorm van de brokjes. Dit om ervoor te zorgen dat de tanden schoon, vrij van plak en op de juiste lengte blijven. Verder zijn overheerlijke kruiden toegevoegd om ervoor te zorgen dat ieder dier gek is op deze heerlijke brokjes.

> Bekijk hier de producten van Beaphar Care+

Wil je meer informatie over deze voeding? Ga dan naar de Discus dierenspeciaalzaak bij jou in de buurt!