Discus de juiste keuze

Discus is een coöperatieve organisatie met ruim 85 aangesloten dierenspeciaalzaken. Deze Discus winkels worden geleid door zelfstandige ondernemers die met een vooruitstrevende en kritische blik met oprechte liefde voor dieren hun ambities willen waarmaken. De dier- en productkennis is van het hoogste niveau en onze Discus winkels streven naar gezonde en blije huisdieren.

Discus de juiste keuze!
De Discus winkels staan voor service en professionaliteit. Als dierliefhebber kun je hier alles vinden voor jouw huisdier. De Discus medewerkers doen er alles aan om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn. Ze staan met raad en daad klaar om jou het beste advies te geven. Het complete assortiment en de verschillende leuke activiteiten zorgen ervoor dat een bezoek aan de Discus winkel een ultieme belevenis is voor jou en jouw huisdier.

Waarom is Discus de juiste keuze?
Met de 5 zekerheden van Discus maak je altijd de juiste keuze!

1. Deskundig advies
Wij vinden dat de fysieke winkel voor jou een belangrijke bron van persoonlijk en deskundig advies blijft.
2. Compleet assortiment
Bij de samenstelling van de producten letten wij op de compleetheid, exclusiviteit en kwaliteit van het assortiment. Bij ons vind je de beste en gezondste producten voor jouw huisdier.
3. Betrouwbare service
Wij staan voor service, deskundigheid en oprechte liefde voor dieren. Onze dierkennis is van het hoogste niveau en wij streven naar gezon de en blije huisdieren.
4. Betrokken medewerkers
Wij vinden dat een hoge mate van betrokkenheid, service, gemak en beleving in de winkel belangrijk is om onderscheidend te blijven en om aansluiting bij jou als dierliefhebber te houden.
5. Voor iedereen betaalbaar
Je vindt bij ons een eigen Discus assortiment met de beste kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs.

Discus ruim 50 jaar
Discus bestaat ruim 50 jaar en kent een lange geschiedenis. Begin jaren ‘60 kwamen zes ondernemers regelmatig bij elkaar om te ‘DISCUSsiëren’. Zij kwamen op het idee om samen goederen in te kopen om een grotere korting bij leveranciers te kunnen bedingen. Dat resulteerde op 9 december 1964 in de oprichting van Discus door Piet de Hoge. Op de 15e van die maand werd de oprichting vastgelegd door de notaris, op 25 januari 1965 verscheen de mededeling in de stadskrant. Discus was geboren!