Verfijn je selectie

Overzicht van onze advies artikelen

externalId=discus-advies-3-1.1.1.2.5&filter[active]=1

Wanneer je een keer niet in de gelegenheid bent om je hond de nodige fysieke uitdaging te bieden, is het belangrijk om dit mentaal juist wel te doen.

Wij weten dat de keuze voor de juiste puppy- of kittenvoeding niet altijd even makkelijk is. Daarom willen we jou je puppy of kitten nu gratis kennis laten maken met Total Bite voeding.

Heeft jouw hond of kat last van een teek? Dan is het belangrijk om snel actie te ondernemen! In dit artikel leggen we je uit wat je moet doen als jouw huisdier last heeft van een teek.

Katten staan er nou eenmaal niet om bekend dat ze 'verstandig' met de zon omgaan. Wij geven je een aantal tips voor een koele zomer voor een 'coole' kat!

Het is flink warm buiten en daar hebben niet alleen wij last van. Ook onze huisdieren hebben het zwaar met deze hitte. Lees hier dé tips voor verkoeling.

Het zonnetje schijnt volop! Iedereen geniet van deze heerlijke zomer. Als je er veel op uit trekt met je huisdier is het wel belangrijk om hem goed te beschermen tegen zonnebrand.

Met deze warme zomerse temperaturen is het belangrijk dat tuinvogels goed eten en lekker kunnen badderen in water.

Om het voor je hond wat aangenamer te maken tijdens de zomerhitte, geven wij je in dit artikel 15 verkoelende tips.

Heb jij een vogel? Dan lees je in deze blog wat het nut is van veren, hoe je het beste deze veren kunt verzorgen en wat moet je moet doen als jouw vogel in de rui is.

In de zomervakantie gaan veel huisdieren mee op vakantie. Als je jouw hond of kat meeneemt, is het goed op een aantal zaken te letten:

Wil jij jouw konijn ook wel eens lekker door de kamer laten huppelen? Dan is het wel makkelijk als jouw konijn zindelijk is.

Voor je huisdier zijn vlooien erg vervelend. De beten kunnen jeuk en irritatie veroorzaken en zelfs een vlooienallergie.