Verfijn je selectie

Overzicht van onze advies artikelen

externalId=discus-advies-3-1.1.1.2.5&filter[active]=1

Voor je huisdier zijn vlooien erg vervelend. De beten kunnen jeuk en irritatie veroorzaken en zelfs een vlooienallergie.

Met de aanschaf van een puppy of kitten breekt een erg leuke tijd aan waarin je volop kunt genieten van elkaar. De verzorging van een pup of kitten brengt echter ook een grote verantwoordelijkheid met zich mee. Zo moet je bijvoorbeeld letten op de juiste voeding, drink- en eetbakjes, een warm mandje en speelgoed.

Wist je dat het gedrag van honden heel erg kan verschillen dan dat van een mens? Hieronder vertellen wij jou hoe een hond dingen interpreteert:

Speelgoed is erg belangrijk voor vogels om verveling tegen te gaan. Discus dierenspeciaalzaken hebben een enorm aanbod aan vogelspeelgoed voor een leuk tijdverdrijf!

Om ervoor te zorgen dat je sportieve uitjes met je hond voor zowel jou als je viervoeter plezierig blijven, moeten jullie je er allebei goed op voorbereiden. Wij geven je een aantal tips:

Het voorjaar is begonnen! Lekker om er met dit weer op uit te trekken. Niet alleen wij genieten van het mooie voorjaarsweer. Ook voor parasieten als vlooien en teken is de goede tijd aangebroken.

Hamsterscaping is dé trend onder hamsterliefhebbers. Met hamsterscaping creëer je een natuurlijke leefomgeving voor je hamster in een aquariumbak.

In de winter heeft jouw kat waarschijnlijk nog meer dan anders behoefte aan een lekker warm en comfortabel eigen plekje.

Bij het kiezen van de juiste voeding voor je kat is het belangrijk dat je kijkt naar een evenwichtig dieet dat past bij de levensfase waarin je kat zit.

Sommige honden maken veel geluid tijdens het spelen met een mens; ze grommen gevaarlijk waardoor het kan lijken alsof het echt menens is.

Wanneer heb jij voor het laatst gespeeld met je hond of kat? Spelen is dé manier om de onderlinge band te versterken en de (overtollige) energie van je huisdier kwijt te raken.

Wanneer je overweegt om een kitten in huis te nemen, neem dan eens eerst een kijkje in het asiel. Hier zitten heel veel kittens met smart op een liefdevol huisje te wachten.