Betalen & bestellen

externalId=seatsunited-faq-overview.2.1.1.1.2.1.1&filter[active]=1&sort=date.asc&filter[category]=/Betalen+en+bestellen
Met welke betaalmethoden kan ik betalen in de webshop?

In de Discus webshop kan je betalen met iDeal, per bankoverschrijving, BankContact, Mister Cash (online betalen voor België), Riverty, Credit Card, Paypal en vooruitbetalen per bank. Alle betaalmethodes zijn gratis.

Is mijn online betaling veilig?

Ja, Discus maakt gebruik van de Secure Sockets Layer (SSL) technologie. Dit is een methode om gegevens die je via internet verstuurt te coderen, zodat alleen de ontvanger ze kan lezen.

Je online betaling wordt afgehandeld door Payment Service Provider ICEPAY. ICEPAY maakt het online betalen in deze webshop mogelijk door online betaalmethodes als iDEAL en PayPal aan te bieden en ICEPAY zorgt voor de afhandeling van de transactie. ICEPAY is alleen verantwoordelijk voor de afhandeling van je betaling en heeft geen invloed op de levering van je online aankopen.

Kijk op de website van ICEPAY voor meer informatie over online betalingen via ICEPAY.
Hoe werkt betalen met iDeal?

Met iDEAL kan je vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. Je rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van jouw eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent. Deze animatie laat snel zien wat iDEAL precies is.

iDEAL biedt een aantal voordelen ten opzichte van andere online betaalmethoden:

  • iDEAL is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd en veilig.
  • Betalen met iDEAL kan meteen, je hoeft je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.
  • Je kan iDEAL direct gebruiken als je internetbankiert bij ABN AMRO, bunq, ING, Knab, Rabobank, de Volksbank (SNS, ASN Bank en Regiobank), Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers.
  • iDEAL is gemakkelijk en snel in gebruik, alle betaalgegevens worden voor je ingevuld en je wordt direct op de hoogte gebracht van de geslaagde betaling.
  • Je houdt constant controle en overzicht op uw betaling, de iDEAL betaling is meteen zichtbaar in jouw rekeningoverzicht.
Accepteren Discus winkels de VVV cadeaubon?

De meeste Discus winkels accepteren de VVV cadeaubon. Echter verschilt dit per Discus winkel. Om teleurstelling te voorkomen is het dus aan te raden van te voren contact op te nemen met de winkel.

In de webshop is het helaas (nog) niet mogelijk om met de VVV cadeaubon te betalen.

Kan ik in de webshop betalen met de Discus cadeaubon?

Momenteel is dit nog niet mogelijk, we werken hier hard aan. lever de Discus cadeaubon dus in bij de Discus winkel bij jou in de buurt.

Zijn alle prijzen inclusief BTW?

Alle prijzen in onze webshop zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

Ik wil een order annuleren. Kan dit?

Als je een bestelling wilt wijzigen of annuleren, kun je contact opnemen met onze klantenservice. Zij kunnen je informeren over de mogelijkheden.

Hoe kan ik een bestelling plaatsen?

Bestellen gaat snel en simpel. Plaats je producten in je digitale winkelmandje via de grote oranje knop. Kies eerst de Discus winkel bij jou in de buurt, zo ben je verzekerd van de beste service. Kies vervolgens voor Bezorgen of Afhalen in de winkel.

Log in in op je account, zo gaat het bestellen veel sneller. Geen account? Ook zonder account kun je bestellen, we hebben dan nog wel even je gegevens nodig.

Kies een van onze betaalwijzen en controleer je bestelling. Dan rest alleen nog betalen.

Hoe werkt Riverty?

Bestellen, proberen en dán pas betalen

Met Riverty kun je jouw bestelling thuis op je gemak bekijken, proberen en ervaren. Blij met je bestelling? Top! Dan betaal je met één klik op de knop. Gaat er toch nog iets terug? Geen probleem. Met Riverty betaal je alleen voor wat je houdt. Hieronder leggen we je uit hoe dat werkt.

Stap 1
Plaats de bestelling op de Discus site. Bij de check-out kies je als betaalmethode voor Riverty. Je hoeft hier vooraf geen account voor aan te maken.

Stap 2
Nadat je bestelling is bezorgd, kun je op je gemak alles bekijken, proberen en ervaren. Je ontvangt per e-mail een betaaloverzicht van Riverty. Voor het meeste gemak download je de Riverty app.

Stap 3
Blij met je bestelling? Dan kun je gemakkelijk betalen met één klik op de knop. Hier krijg je 14 dagen de tijd voor. Gaat er toch nog iets terug? Laat het AfterPay weten via de Riverty app. Dan pauzeren we de betaling voor 10 dagen.

Hoe werkt PayPal?

Met PayPal kun je met slechts één rekening geld overmaken, uitgeven en beheren. Jij betaalt met PayPal en PayPal gebruikt een sterke encryptie om je financiële gegevens te beschermen. Bovendien kan PayPal Aankoopbescherming in aanmerking komende aankopen dekken als je ze niet ontvangt of als ze sterk afwijken van de omschrijving van de verkoper.

Hoe werkt PayPal?

  1. Open een PayPal-rekening met slechts een paar gegevens.
  2. Koppel eenvoudig je bankrekening en creditcard, en bepaal zelf of je aankopen worden afgeschreven van je bankrekening, creditcard of PayPal-saldo.
  3. Gebruik je PayPal-inloggegevens, en voorkom dat je steeds opnieuw je financiële gegevens moet invoeren

Open hier een gratis rekening.

Staat jouw vraag er niet bij?

Wij hebben onze uiterste best gedaan om zo veel mogelijk vragen te beantwoorden, maar het kan natuurlijk voorkomen dat jouw vraag er nog niet tussen staat. Niet getreurd, je kunt jouw vraag gewoon stellen via het contactformulier.

Categorie