Wat leuk dat je blijft!

Wat leuk dat we je op de hoogte mogen blijven houden van alle nieuwtjes over huisdieren en je als eerste mogen blijven informeren over onze aanbiedingen en acties!

Altijd dichtbij
Wist je dat Discus een coöperatieve organisatie met ruim 85 aangesloten dierenspeciaalzaken is? Deze Discus winkels worden geleid door zelfstandige ondernemers die met een vooruitstrevende en kritische blik met oprechte liefde voor dieren hun ambities willen waarmaken. De dier- en productkennis is van het hoogste niveau en onze Discus winkels streven naar gezonde en blije huisdieren.

Ook online
Je bent van harte welkom in de Discus dierenspeciaalzaak, maar óók in onze webshop! Bekijk de nieuwste producten, interessante acties en tips op onze website en bestel de producten op het boodschappenlijstje van jouw huisdier makkelijk en snel op discus.nl


TIP: Op discus.nl worden bestellingen boven de € 50,- gratis verstuurd. Producten waar je niet helemaal tevreden over bent of verkeerd blijken te zijn kun je gratis retourneren in een Discus winkel.


Ken jij ons huismerk al?


Discus HuismerkVoordelige producten voor een gezond en vitaal huisdier
Discus is ons huismerk en bestaat uit kwalitatieve producten voor alle huisdieren én tuinvogels. Een compleet en uniek assortiment boordevol voordelige producten voor een gezond en vitaal dier. Bekijk het assortiment Discus producten en kom snel langs in één van onze winkels voor meer informatie of advies over het Discus Huismerk.


Of de voeding van Total Bite?


Total Bite dierenvoeding
Een bewuste keuze voor gezonde dierenvoeding
Total Bite dierenvoeding is hoogwaardig premium voer voor honden, katten, konijnen en cavia’s. Ieder dier is uniek en verdient het om de juiste voeding te krijgen. De Total Bite producten zijn afgestemd op de eigen specifieke behoeften van jouw dier, zodat jij hier een bewuste keuze in kunt maken.