Bezorgen & afhalen

componentUuid=e6e85a5d-1ba9-11e8-9d03-06e8ffddb862&mandatory=&5uhaxrupeeidawbo_924yg_page=1&=5uhaXRupEeidAwbo_924Yg&5uhaXRupEeidAwbo_924Yg_filter[category]=%2FBezorgen+en+afhalen&sort=date.asc
Wat is de levertijd van een product?

Voor de meeste producten geldt ‘Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis’*. Sommige producten zijn niet op voorraad en zijn dan meestal binnen 3 tot 7 dagen geleverd. Bij elk product staat de levertijd weergegeven.

Vertraging door corona maatregelen
Door de vele orders en extra corona maatregelen bij PostNL, kan het helaas wat langer duren voordat jouw bestelling wordt geleverd.

Via de track & trace link kan je altijd je bestelling volgen.

*Let op: bij feestdagen geldt een andere levertijd.

Kan ik mijn bestelling volgen via track & trace?

Nadat de order vanuit ons logistiek centrum aan is gekomen bij Post NL ontvang je een e-mail met een track & trace code zodat je jouw pakketje kan volgen.

Kan ik een product ook afhalen in de winkel?

Ja, dit is mogelijk. Tijdens het bestelproces kan je dit aangeven. De meeste bestellingen worden al de volgende dag in de winkel afgeleverd. Via de track & trace code wordt je op de hoogte gehouden van de levering.

Bezorgen jullie met Post NL?

Alle bestellingen van de webshop worden verzonden met Post NL.

Vanaf wanneer is de verzending gratis?

Voor bestellingen onder de € 50,- rekenen wij € 4,95 verzendkosten. Bestellingen boven de € 50,- leveren wij gratis.

Het afhalen in de Discus winkel voor orders onder de € 15,- rekenen wij € 4,95 verzendkosten. Bestellingen boven de € 15,- kunnen gratis afgehaald worden in de winkel.

Kan iemand anders mijn order ophalen?

Dat kan, als diegene een kopie van de orderbevestiging bij zich heeft, is dit geen probleem. Als het pakket niet bezorgd kon worden, en je hebt een briefje van PostNL in je brievenbus gehad, staat hierop hoe je moet handelen als iemand anders je bestelling op wilt halen.

Ik woon in Duitsland of België, kan ik dat bestellen bij Discus.nl?

Geen probleem, wij versturen ook naar Duitsland en België. Voor bestellingen onder de € 50,- rekenen wij € 5,95 verzendkosten naar Duitsland of Belgie. Voor bestellingen boven de € 50,- zijn de verzendkosten gratis.

Kan ik een product ergens anders laten bezorgen?

Tijdens het bestellen is het mogelijk om een ander afleveradres in te voeren.

Staat jouw vraag er niet bij?

Wij hebben onze uiterste best gedaan om zo veel mogelijk vragen te beantwoorden, maar het kan natuurlijk voorkomen dat jouw vraag er nog niet tussen staat. Niet getreurd, je kunt jouw vraag gewoon stellen via het contactformulier.

Categorie