Bezorgen & afhalen

componentUuid=e6e85a5d-1ba9-11e8-9d03-06e8ffddb862&mandatory=&5uhaxrupeeidawbo_924yg_page=1&=5uhaXRupEeidAwbo_924Yg&5uhaXRupEeidAwbo_924Yg_filter[category]=%2FBezorgen+en+afhalen&sort=date.asc
Bezorgen jullie met Post NL?

Alle bestellingen van de webshop worden verzonden met Post NL.

Kan ik mijn bestelling volgen via track & trace?

Nadat de order vanuit ons logistiek centrum aan is gekomen bij Post NL ontvang je een e-mail met een track & trace code zodat je jouw pakketje kan volgen.

Kan ik een product ook afhalen in de winkel?

Ja, dit is mogelijk. Tijdens het bestelproces kan je dit aangeven. De meeste bestellingen worden al de volgende dag in de winkel afgeleverd. Via de track & trace code wordt je op de hoogte gehouden van de levering.

Vanaf wanneer is de verzending gratis?

Voor bestellingen onder de € 50,- rekenen wij € 4,95 verzendkosten. Bestellingen boven de € 50,- leveren wij gratis.

Het afhalen in de Discus winkel voor orders onder de € 15,- rekenen wij € 4,95 verzendkosten. Bestellingen boven de € 15,- kunnen gratis afgehaald worden in de winkel.

Kan ik een product ergens anders laten bezorgen?

Tijdens het bestellen is het mogelijk om een ander afleveradres in te voeren.

Ik woon in Duitsland of België, kan ik dat bestellen bij Discus.nl?

Geen probleem, wij versturen ook naar Duitsland en België. Voor bestellingen onder de € 50,- rekenen wij € 5,95 verzendkosten naar Duitsland of Belgie. Voor bestellingen boven de € 50,- zijn de verzendkosten gratis.

Kan iemand anders mijn order ophalen?

Dat kan, als diegene een kopie van de orderbevestiging bij zich heeft, is dit geen probleem. Als het pakket niet bezorgd kon worden, en je hebt een briefje van PostNL in je brievenbus gehad, staat hierop hoe je moet handelen als iemand anders je bestelling op wilt halen.

Staat jouw vraag er niet bij?

Wij hebben onze uiterste best gedaan om zo veel mogelijk vragen te beantwoorden, maar het kan natuurlijk voorkomen dat jouw vraag er nog niet tussen staat. Niet getreurd, je kunt jouw vraag gewoon stellen via het contactformulier.

Categorie

Categoriëen