Tipclip: Benodigdheden puppy

In deze video worden tips besproken over de benodigdheden die je voor een puppy aan moet schaffen.

De benodigdheden voor een puppy
Je hebt voor het eerst een puppy in huis. Dat is natuurlijk heel gezellig, maar er zijn een heleboel dingen die moeten gebeuren om jezelf én jouw huis helemaal puppy-ready te maken. In deze clip geven we je 3 tips om je hierbij op weg te helpen.

Tip 1
Kies allereerst een goede bench uit. Dit zal het eigen, veilige plekje van jouw hond worden dus het moet qua grootte en materiaal wel bij je hond passen. En, ook niet geheel onbelangrijk, zorg ervoor dat je ook genoeg plek in je huis hebt voor een bench.

Tip 2
In het eerste levensjaar heeft je puppy goede voeding nodig zodat hij gezond en sterk wordt. Het Total Bite puppypakket is daar helemaal geschikt voor.

Tip 3
Zorg voor een halsband en een puppylijntje. Voor het veilig uitlaten, laat je informeren door de Discus specialist over lichtgevende halsbanden en andere handige accessoires.

Heb jij nog meer vragen over dit onderwerp of wil je ook zo'n heerlijk kittenpakket? Kom dan snel langs bij de Discus winkel bij jou in de buurt!

Overzicht van onze advies artikelen

externalId=discus-news-detail-3-1.1.1.2.5&filter[active]=1&sort=date.desc
In de zomervakantie gaan veel huisdieren mee op vakantie. Bekijk in de vakantiechecklist voor (t)huisdieren wat je beslist niet...
Wij helpen graag bij je aanschaf van een kitten. Hier tips over waar je kunt gaan kijken, aandachtspunten bij de aanschaf en ov...
In dit artikel vertellen we je meer over het drinkgedrag van katten en geven we je 13 tips om je kat meer water te laten drinken.
Deel via