Filteren

Filter
X
Jouw selectie
Geen filters geselecteerd

King Catnip

King Catnip heeft een breed productpallet met natuurlijke en niet-toxisch producten om de omgeving van jouw kat te verbeteren. Het assortiment bestaat uit speelgoed, losse catnip, spray, stengels en nog veel meer! Alle King Catnip producten zijn ontworpen om de zintuigen te prikkelen en de natuurlijke instincten van een kat aan te wakkeren.

De producten zijn gevuld met kattenkruid. Kattenkruid bevat de stof nepetalactone en wordt ook wel catnip genoemd. Kattenkruid heeft een bijzonder effect op katten. Ze vinden de stof onweerstaanbaar en krijgen er een gelukzalig gevoel van. King Catnip maakt alleen gebruik van volledig biologische Noord-Amerikaanse kattenkruid. Noord-Amerikaanse kattenkruid wordt over het algemeen beschouwd als 's werelds beste kruid vanwege de locatie met de perfecte klimatologische omstandigheden voor de plant. Dankzij de speelse producten van King Catnip, houd jij jouw huisdier gelukkig en kunnen jullie veel plezier met elkaar beleven!

Onze toppers

externalId=discus-brand-detail-rc-com-search-list&filter[active]=1&sort=inStock.desc&filter[brand.name.keyword]=King Catnip

Meer informatie

externalId=discus-brand-detail-rc-row-blogs-list.1.2&filter[active]=1&filter[tags.tag]=king catnip