Dutch Pet Conference & Awards


Uitreiking Dutch Pet Awards 2019

Discus was samen met Evidensia en Welkoop genomineerd voor Beste Keten 2019. Helaas zijn wij het niet geworden, maar werd de prijs uitgereikt aan Evidensia Nederland.

Dutch Pet Awards
De uitreiking van de Keten Award vond dinsdagavond 5 november plaats in de Efteling in Kaatsheuvel. De branche samenbrengen, kennis opdoen en elkaar inspireren is de opzet van de Dutch Pet Conference & Awards. Inspirerende keynote sprekers en interactieve parallelsessies zijn vaste onderdelen van het dagprogramma van hét netwerkevenement van de huisdierensector. Tijdens het avondprogramma werden tijdens een spetterende show in het Efteling Theater acht awards uitgereikt aan bedrijven en personen die een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan de ontwikkeling van de huisdierenbranche.

Beste Keten 2019
De Keten Award werd dit jaar, naast DSZ-ketens, voor het eerst ook opengesteld voor veterinaire ketens, waarbij Evidensia Nederland tot winnaar werd verkozen. Zij namen de afgelopen jaren in rap tempo ruim 200 dierenklinieken over. De jury is van mening dat Evidensia Nederland de potentie heeft om een substantiële bijdrage te leveren aan de noodzakelijke verandering van het veterinaire landschap voor de toekomst en het daarom verdient om winnaar te zijn van deze award.

Trots op de nominatie
Ondanks dat we met Discus niet de hoofdprijs hebben gewonnen, zijn we alsnog heel erg trots op deze nominatie! De jury was onder de indruk van hoe wij als coöperatie onze krachten bundelen en invulling geven aan het lokale ondernemerschap. De jury vond ons vooruitstrevend en complimenteerde ons over de wijze waarop wij blijven zoeken naar mogelijkheden om de positie van de winkels van onze leden te versterken. Zij waren enthousiast over het e-commerce platform discus.nl met daar 95 winkelpagina’s aan gekoppeld.

Discus gelooft in de kracht van samen
Discus is altijd dichtbij haar klanten! We hebben ruim 95 winkels in heel Nederland welke eenvoudig via onze online winkelzoeker te vinden zijn. Deze winkels hebben een compleet en betaalbaar assortiment en worden aangestuurd door zelfstandige ondernemers. In de Discus winkels werken deskundige medewerkers met jarenlang ervaring in het verzorgen van huisdieren. Wij willen bijdragen aan een gezond en actief leven van huisdieren. Elke winkel kan hier zelf invulling aan geven en het assortiment en het advies afstemmen op de individuele wensen van de lokale klant. Via discus.nl kun je ook online bestellen.

Als genomineerde voor de Keten Award hebben we een ingelijst certificaat in ontvangst mogen nemen en een uitgebreid juryrapport meegekregen. Wij zullen onze krachten blijven bundelen en kijken uit naar de toekomst!