Anti vlooienmiddel voor hond en kat

Doorbreek de vlooiencyclus

Flea Free Ectoline Duo, een veilig middel

Vlooien zijn kleine parasieten die kunnen voorkomen in de vacht van honden en katten en veroorzaken veel jeuk. Teken zijn spinachtige parasieten die te vinden zijn in o.a. bossen, heide, struikgewas en hoog gras. Zowel vlooien als teken voeden zich met bloed van hun gastheer.

Je wilt natuurlijk voorkomen dat jouw hond of kat nare ziektes oploopt of dat er een vlooienplaag in huis ontstaat. Voorkomen is altijd beter dan genezen! Bescherm jouw hond of kat daarom het hele jaar door tegen deze vervelende parasieten. Doe dit met een veilig middel zoals Flea Free Ectoline Duo.


Vlooien in het voorjaar

Vlooien voeden zich met bloed van hun gastheer en veroorzaken veel jeuk. Vlooien zijn het hele jaar door actief, maar deze kleine kriebelbeestjes hebben een duidelijke voorkeur voor de warmere seizoenen. Vlooien komen dan ook vooral veel voor in de lente en in de zomer. Zodra de temperatuur toeneemt worden ze actiever en zullen ze al snel weer bij je huisdier te vinden zijn.

Ook in het najaar en in de winter kunnen ze aanwezig zijn! Buiten in de koude temperatuur zullen ze niet overleven, maar in huis met de verwarming aan kunnen ze het goed uithouden! Dus ook voor het najaar en de winter geldt: blijf je huisdier beschermen tegen vlooien!


Blijf het hele jaar door behandelen!

Doe dit met een veilig middel zoals Flea Free Ectoline Duo. Dit product bevat de werkzame stoffen Fipronil en Pyriproxyfen. Deze combinatie zorgt ervoor dat dit middel een dubbele werking heeft tegen vlooien en teken. Enerzijds worden vlooien en teken direct gedood bij contact met de huid of vacht van jouw hond of kat. En door de pyriproxyfen kunnen vlooienlarven niet doorgroeien naar een volwassen vlo en kunnen volwassen vlooien geen eitjes leggen. Zo doorbreek je met Flea Free Ectoline Duo de vlooiencyclus voor 3 maanden.


Wil jij graag meer weten over hoe jij jouw huisdier veilig tegen vlooien kunt beschermen? Ben jij benieuwd of dit product ook geschikt is voor jouw hond of kat? Kom eens langs in de Discus dierenspeciaalzaak en vraag het de specialist. Samen maken we de juiste keuze!