Functioneel snacken met Vitakraft

Functioneel snacken met Vitakraft

Lekker en verantwoord snacken

Je geeft veel liefde aan je huisdier en doet dit op jouw manier. Je verwent hem of haar eens extra met een lekkere snack en hoopt dat jullie nog jaren samen van elkaar kunnen blijven genieten.

Als je huisdier ouder wordt, vraagt dit vaak wat extra verzorging. Zijn gebit wordt wat slechter of hij heeft vaker medicijnen nodig. Maar hoe zorg je ervoor dat je hond of kat deze medicijnen gemakkelijk binnenkrijgt zonder dat je een enorme strijd hoeft aan te gaan.


De oplossing

De oplossing is eenvoudiger dan je misschien denkt. Vitakraft heeft heerlijk zachte snacks voor zowel hond als kat, Treaties Bits en Cat Yums. Treaties Bits zijn speciale snacks voor honden en Cat Yums zijn speciale snacks voor katten. Doordat de snacks zacht zijn kunnen ook honden en katten met een slechter gebit de snack gemakkelijk in stukjes bijten. Treaties Bits en Cat Yums hebben een hoog vleespercentage en zijn in verschillende soorten te verkrijgen. De vulling van de Treaties Bits en Cat Yums is erg zacht en dit maakt deze snack heel erg geschikt voor het toedienen van medicijnen of ontwormingsmiddelen.

Vitakraft Treaties Bits en Cat Yums


Hoe?

Het is heel eenvoudig. Je pakt een Treaties of Cat Yum, drukt het medicijn, het pilletje, in de vulling van de Treaties of Cat Yum en vervolgens geef je deze aan je huisdier. Niks geen gedoe meer met het in de houdgreep nemen van je hond of kat maar supereenvoudig en snel. En vooral met heel veel rust, liefde en verwennerij!

Snacken met een extra dimensie

Op deze manier ontwikkelt Vitakraft steeds weer nieuwe innovatieve snacks en zorgen zij ervoor dat snacken niet alleen lekker is maar ook een extra functie heeft.


Wil jij graag meer weten over het functioneel snacken voor je hond of kat? Ben jij benieuwd welke smakelijke Vitakraft producten wij nog meer voor jouw maatje hebben? Kom langs in de Discus dierenspeciaalzaak. De specialist in de winkel helpt je graag verder.