PetSecur huisdierverzekeringen

Samen verzekerd van plezier

Huisdieren zijn een verrijking in ons leven en zorgen voor veel plezier. Huisdieren houden ons fysiek en mentaal gezond. Andersom hebben wij de plicht onze huisdieren dit ook te bieden.

Het zorgen voor een huisdier brengt helaas vaak ook hoge dierenartskosten met zich mee. Bij Discus vinden wij het belangrijk dat jij je hier als baasje bewust van bent en informeren je daarom graag over de huisdierverzekering van PetSecur.

Waarom een PetSecur verzekering?

De PetSecur verzekeringen dekken (een groot deel van) de kosten. Dit kan voorkomen dat er vervelende situaties ontstaan waarbij een rekening niet betaald kan worden of dat er van een noodzakelijke behandeling moet worden afgezien vanwege de hoge kosten. Als je te lang wacht om naar de dierenarts te gaan, kan een kleine verwonding uitgroeien tot een serieuze infectie. 

Als liefhebbende huisdierbezitter wil je van de meest hoogwaardige en specialistische zorg gebruikmaken en zorg niet hoeven uitstellen. Wat als jouw huisdier onverwachte medische zorg nodig heeft en je hebt maar weinig te besteden? Bijvoorbeeld omdat jouw huisdier is aangereden, een ziekte of infectie krijgt. Een verzekering kan dan uitkomst bieden. 

 

Ook is het mogelijk om preventieve zorg aanvullend te verzekeren. Binnen deze aanvullende verzekering vallen o.a. vaccinaties, titeren, ontwormen en ontvlooien (tot een maximum per verzekeringsjaar). Dit biedt jou de mogelijkheid om de producten die je hiervoor bij Discus koopt te declareren bij PetSecur. 

 

Wat is de beste verzekering voor huisdieren?

Om te kunnen bepalen wat de beste verzekering is zijn er veel verschillende factoren van invloed om rekening mee te houden. Door zelf ook goed onderzoek te doen zul je uiteindelijk ontdekken wat voor jou nou écht de beste huisdierenverzekering is. De beste verzekering is uiteindelijk de verzekering die het meest bij jou en je huisdier past.


Wij van Discus vinden het kunnen krijgen van goede zorg belangrijker dan de goedkoopste zijn. Een eerlijke prijs is daarentegen wel essentieel. Door de onderlinge waarborg houd je bij PetSecur samen met andere baasjes de premies laag. Omdat je bij PetSecur zelf je pakket, aanvullende verzekering en eigen risico kiest, kun je een pakket en een prijs samenstellen die past bij jouw situatie.

Korting op de verzekering voor jouw hond of kat?

Als gewaardeerde klant van Discus krijg je bij het afsluiten van een PetSecur dierverzekering een exclusieve korting op het eerste verzekeringsjaar!

 

Sluit jouw verzekering af op de website van PetSecur en ontvang met onderstaande code 10% korting voor de eerste 12 maanden.

Kortingscode: DISCUS!

Discus, de juiste keuze als het om huisdieren gaat!
 Over PetSecur

PetSecur is opgericht vanuit haar gedeelde liefde voor honden en katten. Zij weten daarom precies wat belangrijk is voor de verzekering van jouw huisdier! Het is niet voor niets dat PetSecur zegt de breedste dekking en de hoogste uitkering te hebben. Zo kan jij onbezorgd genieten van je huisdier!

Enkele claims die PetSecur doet:
 

 • Hoogste vergoeding per jaar bij ieder pakket
 • Breedste dekking
 • Beste zorg
 • Aandacht voor preventie
 • Voorkomen is beter dan genezen
 • Persoonlijke aandacht team van experts
 • De beste klantwaardering van alle verzekeringen
 • Coöperatieve verzekering
 • Geen klant, maar je bent lid van onze coöperatie
 • Vrije keuze dierenarts
 • Wereldwijde dekking

PetSecur doet meer dan alleen het verzekeren van huisdieren. Ze schenken ook aandacht aan de preventie en houden de huisdieren graag gezond! Want voorkomen is nou eenmaal beter dan genezen. Daarom werken zij samen met verschillende partners. Ze laten je geheel vrijblijvend kennismaken met wat zij te bieden hebben. Zo ontvang je een welkomstpakket met daarin wat verschillende artikelen speciaal voor jou en je huisdier samengesteld! 

Welkomstpakket
We weten dat huisdieren graag wat lekkers lusten maar dat kan ook gezond. Daarom krijg je gratis een aantal gezonde snacks die het beste zijn voor je huisdier. Huisdieren kunnen af en toe wat onverwachte bewegingen maken, en in het donker kan dat wel eens tot vervelende situaties leiden. Vandaar een handig lampje dat je aan de halsband kan bevestigen, zo zijn jullie in het donker ook veilig! Daarnaast heeft Piet Hellemans, ambassadeur van PetSecur, regelmatig handige tip en tricks voor je huisdier. Deze stuurt hij in een blog naar je toe. En tot slot heeft PetSecur ook oog voor het milieu. Iedere hond zorgt voor extra plastic afval vandaar dat je een aantal biologisch afbreekbare poepzakjes cadeau krijgt. En aangezien een beter milieu bij jezelf begint krijg je als lid van PetSecur deze zakjes tegen een hele mooie korting. Met al deze hulp weten we zeker dat jullie samen verzekerd zijn van plezier!

De complete geldende voorwaarden kun je ook vinden op www.petsecur.nl/voorwaarden. Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden. Hoewel bij de samenstelling van de inhoud van dit communicatiemiddel de grootste zorgvuldigheid wordt betracht, bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Discus en PetSecur accepteren geen enkele aansprakelijkheid voor de informatie dan wel voor de actie die je wel of niet neemt op basis van deze informatie.