0 items

Discus puppy- en kittenweken! Nú gratis Total Bite voeding

30 apr. 2018

Met de aanschaf van een puppy of kitten breekt een erg leuke tijd aan waarin je volop kunt genieten van elkaar. De verzorging van een pup of kitten brengt echter ook een grote verantwoordelijkheid met zich mee. Zo moet je bijvoorbeeld letten op de juiste voeding, drink- en eetbakjes, een warm mandje en speelgoed.

Nú gratis Total Bite voeding
Om jouw puppy of kitten alvast extra te verwennen, hebben wij een leuke actie bedacht. Bij aanschaf van € 50,- of meer in onze webshop, ontvang je gratis een zak Total Bite voeding voor jouw puppy (Total Bite Puppy Fresh Chicken 1 kg) of kitten (Total Bite Kitten 500 gram).

Total Bite voeding
Jouw puppy of kitten heeft met name in het eerste levensjaar veel voedingstoffen nodig, zodat hij gezond en sterk wordt. Een goed uitgebalanceerde voeding zoals Total Bite zorgt ervoor dat jouw puppy of kitten evenwichtig groeit en dat hij een gezonde huid en glanzende vacht krijgt.

De knapperige brokjes bevatten calcium en fosfor voor gezonde tanden en botten en de eiwitten dragen bij aan de ontwikkeling van de spiermassa van jouw maatje. Met Total Bite krijgt jouw puppy of kitten de beste voeding en groeit hij op tot een gezonde en blije hond of kat!

Ga ook naar de Discus winkel!
Deze leuke puppy- en kittenactie loopt ook in onze Discus winkels! Ga dus snel naar één van onze winkels bij jou in de buurt en zoek hier leuke artikelen uit voor jouw puppy of kitten. De Discus specialist kan jouw informeren over alles wat je moet weten over de aanschaf van een puppy of kitten. Het beste is om je puppy of kitten tijdens de groeifase regelmatig te wegen. Jouw Discus specialist kan je eveneens adviseren over de beste voedingstips!

Overzicht van onze advies artikelen

externalId=discus-news-detail-3-1.1.1.2.5&filter[active]=1

Er zijn meerdere manieren waarop je met de hond kunt gaan fietsen. Welke manier voor jouw hond de juiste is en waar je zoal op moet letten bij het fietsen met de hond lees je in dit artikel.

Met een konijnenren krijgt jouw konijn de beweging die nodig is. In dit artikel hebben we 22 tips over het gebruik van een konijnenren voor je op een rij gezet.

Hardlopen met de hond kan zowel voor jezelf als voor je hond erg plezierig zijn. Met de tips in dit artikel zullen jullie samen lopen als een team!

Deel via