Discus puppy- en kittenweken! Nú gratis Total Bite voeding

30 apr. 2018

Met de aanschaf van een puppy of kitten breekt een erg leuke tijd aan waarin je volop kunt genieten van elkaar. De verzorging van een pup of kitten brengt echter ook een grote verantwoordelijkheid met zich mee. Zo moet je bijvoorbeeld letten op de juiste voeding, drink- en eetbakjes, een warm mandje en speelgoed.

Nú gratis Total Bite voeding
Om jouw puppy of kitten alvast extra te verwennen, hebben wij een leuke actie bedacht. Bij aanschaf van € 50,- of meer in onze webshop, ontvang je gratis een zak Total Bite voeding voor jouw puppy (Total Bite Puppy Fresh Chicken 1 kg) of kitten (Total Bite Kitten 500 gram).

Total Bite voeding
Jouw puppy of kitten heeft met name in het eerste levensjaar veel voedingstoffen nodig, zodat hij gezond en sterk wordt. Een goed uitgebalanceerde voeding zoals Total Bite zorgt ervoor dat jouw puppy of kitten evenwichtig groeit en dat hij een gezonde huid en glanzende vacht krijgt.

De knapperige brokjes bevatten calcium en fosfor voor gezonde tanden en botten en de eiwitten dragen bij aan de ontwikkeling van de spiermassa van jouw maatje. Met Total Bite krijgt jouw puppy of kitten de beste voeding en groeit hij op tot een gezonde en blije hond of kat!

Ga ook naar de Discus winkel!
Deze leuke puppy- en kittenactie loopt ook in onze Discus winkels! Ga dus snel naar één van onze winkels bij jou in de buurt en zoek hier leuke artikelen uit voor jouw puppy of kitten. De Discus specialist kan jouw informeren over alles wat je moet weten over de aanschaf van een puppy of kitten. Het beste is om je puppy of kitten tijdens de groeifase regelmatig te wegen. Jouw Discus specialist kan je eveneens adviseren over de beste voedingstips!

Overzicht van onze advies artikelen

externalId=discus-news-detail-3-1.1.1.2.5&filter[active]=1
19.01.22
Honden
19.01.22
Katten
18.01.22
Konijnen
Deel via