Onbeperkt hooi van een goede kwaliteit

Goede kwaliteit van hooi is belangrijk. Hooi zorgt namelijk voor een goede slijtage van de tanden en kiezen van konijnen en knaagdieren, waardoor je gebitsproblemen kunt voorkomen. Daarnaast zet hooi de darmen aan het werk en dit zorgt voor een goede ontlasting.


Konijnen en knaagdieren eten graag hooi, maar ze zullen hun neus optrekken voor stoffig, muf hooi. Het moet lekker fris ruiken. Daarnaast is goed hooi lichtgroen van kleur met lange sprieten. Probeer daarom eens het kruidenhooi van Discus.

Discus Kruidenhooi wordt gemaakt op een bijzondere wijze. Door de unieke filtratieprocessen is het hooi stof-arm. De inzet van puur natuurlijke ingrediënten en kruiden zoals brandnetel en goudsbloem, kamille en paardenbloem of pepermunt en wortel maken dit product tot de beste kwaliteit natuurlijke voeders voor konijnen en knaagdieren.

Overzicht van onze advies artikelen

externalId=discus-news-detail-3-1.1.1.2.5&filter[active]=1&sort=date.desc
In de zomervakantie gaan veel huisdieren mee op vakantie. Bekijk in de vakantiechecklist voor (t)huisdieren wat je beslist niet...
Wij helpen graag bij je aanschaf van een kitten. Hier tips over waar je kunt gaan kijken, aandachtspunten bij de aanschaf en ov...
In dit artikel vertellen we je meer over het drinkgedrag van katten en geven we je 13 tips om je kat meer water te laten drinken.
Deel via