Voor iedere puppy-behoefte een oplossing!

24 aug. 2018

Gratis Beeztees draagtasje bij puppy producten

Ken jij de nieuwe puppy producten van Beeztees al? Dit compleet nieuwe assortiment is speciaal ontwikkeld voor iedere schattige, kleine, lieve, speelse, ondeugende en eigenwijze puppy die er is! De puppyperiode duurt misschien niet lang, maar juist in deze korte tijd hebben puppy's hele specifieke behoeften en wensen. Met dit nieuwe assortiment Beeztees puppy producten worden al deze behoeften en wensen vervuld.

Puppy's hebben veel slaap nodig
Puppy's hebben gemiddeld iedere dag wel 18 uur slaap nodig. Tijdens deze slaapmomentjes komen ze zowel mentaal als fysiek weer helemaal tot rust. Het slapen is onder andere nodig om alle ervaringen en nieuwe indrukken die op een dag zijn opgedaan te kunnen verwerken, maar ook om het kleine kwetsbare puppylijfje de rust te geven die nodig is om goed te kunnen groeien.

Om je puppy hiervoor een eigen comfortabel plekje te geven is er de Beeztees Puppy Slaapzak 'Baggy' ontwikkeld. Dit is een zacht slaapzak kussen van pluche waarin jouw puppy zich lekker kan verstoppen. Sommige puppy's hebben de eerste nachten in de nieuwe omgeving moeite met het slapen, omdat ze de moederhond en nestgenootjes nog erg missen. Dankzij de Beeztees Puppy Geurlap 'Nijno' is het mogelijk om jouw puppy de eerste nachten wat gerust te stellen met de vertrouwde nestgeur om zich heen. Deze geurlap in de vorm van een konijntje of schaapje neemt de nestgeur op en bezorgt jouw puppy daardoor een geborgen gevoel tijdens de eerste nachten in een vreemde omgeving.

Geschikte producten voor iedere behoefte
Nadat er lang genoeg geslapen is, zijn er slechts een paar andere bezigheden waar je puppy in geïnteresseerd zal zijn. Je puppy zal net als iedere andere puppy zeer waarschijnlijk gaan plassen, eten, spelen, drinken, spelen, poepen, spelen en vervolgens weer gaan slapen. Het Beeztees Puppy Speelbot 'Trumo' is een zeer geschikt speeltje voor iedere jonge puppy. Dit zachte speelbot van joggingstof en polyster bevat een pieper voor extra speelplezier. Wanneer jouw puppy al toe is aan wat meer uitdaging is de Beeztees Puppy Snuffelmat 'Sniffy' erg leuk om eens aan te bieden. Dit is een uitdagend snuffel- en speurspeeltje voor jouw puppy. In deze snuffelmat, met vele slierten, kun je lekkernijen verstoppen. Je puppy leert zo om de neus goed te gebruiken en zal hierdoor het reukvermogen extra goed ontwikkelen.

Iedere pup is anders, maar één ding hebben alle puppy’s gemeen. Eten doen ze heel graag! Je puppy zal na het slapen of spelen ook echt wel weer trek of zelfs honger hebben. Om je puppy de maaltijden, maar ook vers drinkwater aan te kunnen bieden, is de Beeztees Puppy Eetbak 'Krosky', 'Pipa' of 'Filo' natuurlijk érg geschikt. Deze vrolijke eetbak is voorzien van een bodem met print en antislip onderkant. De puppybakjes zijn speciaal krasbestendig gemaakt en maken minder lawaai dan andere voerbakken.

Met deze nieuwe puppy producten van Beeztes zijn jij en je pup er helemaal voor om allerlei avonturen te beleven op weg naar volwassenheid. Gelukkig duurt dat nog wel even en kun je eerst volop genieten van je nieuwe kleine vriend!

Overzicht van onze advies artikelen

externalId=discus-news-detail-3-1.1.1.2.5&filter[active]=1

Er wordt vaak gezegd dat je hond of kat geen chocolade moet eten. Maar waarom is dat eigenlijk? In dit artikel vertellen we je meer over chocoladevergiftiging bij hond en kat.

We vinden het allemaal vaak ontzettend lief dat katten kopjes komen geven. Maar waarom doen ze dat eigenlijk? In dit artikel vertellen we je meer over katten en het geven van kopjes.

Pas op, je hond kan heel ziek worden van blauwalg. In dit artikel vertellen we je meer over blauwalg en de gevaren voor je hond.

Deel via