Nieuwe NatureCare worsten van Prins

Nieuw design, nieuwe smaak!

Graanvrij, monoprotein, een nieuw design én een nieuwe smaak: vanaf nu zijn de nieuwe NatureCare worsten van Prins verkrijgbaar.

Naast NatureCare Dog Lamb met vers lam en NatureCare Dog Chicken met verse kip is er nu ook NatureCare Dog Turkey, met verse kalkoen. Alle worsten zijn niet alleen graanvrij en daardoor geschikt voor honden die gevoelig zijn voor granen, maar ook monoprotein: ze bevatten maar één soort dierlijk eiwit, wat handig is als een hond niet tegen een bepaalde dierlijke eiwitbron kan.

Ideale beloning
De 100% natuurlijke complete vleesvoedingen zijn vrij van geur-, kleur- en smaakstoffen, ongeopend buiten de koeling houdbaar en makkelijk snijdbaar. De worsten zijn geschikt als volwaardige maaltijd, bijvoorbeeld als variatie op de bestaande voeding, maar door hun structuur en formaat vooral ook ideaal voor het gebruik als beloning tijdens trainingen of gewoon als lekkere verwennerij tussendoor.

Veel vlees
De worsten bevatten een hoog vleesaandeel van 70 procent, aangevuld met aardappel als goede koolhydraat- en eiwitbron voor honden. Aardappel zorgt samen met zeewier bovendien voor een mooie structuur. Verder zijn inuline en gedroogde cichorei toegevoegd als vezelbron voor een goede darmflora, zalmolie voor een glanzende vacht en vitaminen en mineralen om de voeding helemaal compleet te maken.

> Bekijk de nieuwe Prins NatureCare worsten

Goed om te (w)eten
  • De bestaande Prins NatureCare worsten maken plaats voor de nieuwe versies. Dat betekent dus dat de Duck-variant met eend komt te vervallen en als opvolger de kalkoen krijgt.
  • Alle worsten hebben naast een nieuwe, frisse ‘look’ ook een nieuw velletje. Dat voorkomt dat de verpakking kan gaan rimpelen.
  • NatureCare Dog is er voor jong en oud: alle worsten zijn geschikt voor zowel pups als volwassen honden. Zie het voedingsadvies op de verpakking.
  • Op zoek naar een slanke(re) beloning? Prins NatureCare Dog Lamb is van de drie varianten de worst met het minste aantal calorieën. Snijd de worst voor gebruik altijd in kleine stukjes en voor de training desgewenst in nóg kleinere stukjes, om met minder vaker te kunnen belonen.
  • NatureCare worstvoedingen zijn ongeopend buiten de koeling houdbaar en daardoor makkelijk mee te nemen voor onderweg, denk aan trainingen of wedstrijden, dagjes uit en vakantie.
Dat scheelt de helft!
Overgewicht is een hot issue in huisdierenland. Het geven van een worst die speciaal gemaakt is voor honden kan al veel schelen. Veel? Heel veel! Honderd gram Gelderse kookworst bevat 295 kcal, honderd gram Prins NatureCare Dog Lamb 142,5 kcal. Dat is minder dan de helft!

Lastige eter?
Honden zijn dol op de smaak van vlees. Dat maakt NatureCare Dog vleesvoedingen ideaal als hoofd- of bijvoeding voor lastige eters. Serveertip: meng desgewenst een paar kleine blokjes worst door de brokvoeding. Aangebroken NatureCare worsten blijven wee dagen goed in de koelkast.

https://www.discus.nl/prins-naturecare-worsten
> Bekijk de nieuwe Prins NatureCare worsten