Onbezorgd op Vakantie

Onbezorgd op vakantie met je huisdier

Vakantie checklist (ook voor thuisblijvers)

De zomervakantie is begonnen! Gaat jullie hond mee op vakantie? Of breng je jouw hond of kat naar een pension of naar een goede vriend?

Welke optie je ook kiest, het is belangrijk dat je de dagelijkse verzorging niet vergeet, ook gedurende de vakantie. We bieden je graag een vakantie-checklist van handige producten.

Een ontspannen rit

Een hond die mee gaat op vakantie in de auto of een kat die naar een pension wordt gebracht, kunnen tijdens deze rit veel stress ervaren. Met Pet Remedy zorg je ervoor dat je huisdier een ontspannen rit heeft. Pet Remedy bevat een unieke samenstelling van valeriaanolie, vetiver, basilicum en salie. Het helpt huisdieren op een natuurlijke wijze te kalmeren. Er is een verdamper voor de nieuwe locatie, maar voor onderweg zijn er handige kalmerende doekjes en is er een spray. Zo kun je de reisbench insprayen en kun je met de doekjes zachtjes wrijven rond de snuit, onder de kin en aan de bovenkant van de borst van het huisdier. De Pet Remedy doekjes zitten in een handzame verpakking, waardoor ze makkelijk mee te nemen zijn onderweg.


Tegen ongelukjes in de auto

Een ongelukje is bij dieren al snel gemaakt. Het is niet fijn als je onderweg op vakantie ineens urinevlekken- en geuren in je auto hebt. Huisdierurine is geen gewone vlek en is niet makkelijk te verwijderen met gewone schoonmaakmiddelen. CSI URINE werkt op basis van enzymen en bacteriën die deze enzymen produceren. Zij werken op moleculair niveau en breken de urine volledig af waardoor het niet alleen fris ruikt, maar de vlek ook doet verwijderen voor de krachtige hondenneus. Dit voorkomt opnieuw markeren. Dus neem een flesje CSI URINE mee op reis!


.
Producten onbezorgde vakantie huisdier


Parasieten in het buitenland

Of je nou in Nederland blijft, of naar het buitenland gaat; bescherm je huisdier ten alle tijden tegen vlooien, teken en wormen! Zeker in landen rondom het Middellandse Zeegebied komen meer soorten parasieten voor. En doordat je constant buiten bent, kan je hond ze snel oplopen. Bescherm je hond (en kat) preventief tegen vervelende parasieten. Doe dit met de veilige producten van No Worm (tegen wormen), Flea Free (tegen vlooien en teken) en Tick Off (specifiek tegen teken bij honden).


Vlooien, teken en wormen in 1

TIP: Alles-in-1 bescherming. Zoek je een product waarmee jouw hond of kat beschermd is tegen alle 3 de parasieten? Kies dan voor Discus Protect Box! Met 1 box is jouw huisdier 3 maanden beschermd tegen vlooien, teken en wormen. Handig voor mee op reis!


Wil jij graag meer weten over wat er nodig is voor een onbezorgde vakantie? Ben jij benieuwd of deze producten ook geschikt zijn voor jouw hond of kat? Kom eens langs in de Discus dierenspeciaalzaak en vraag het de specialist. Samen maken we de juiste keuze!