Pet Remedy helpt bij decemberstress

Stress rond de feestdagen

Hoe help jij jouw huisdier deze periode door?

Stress rond de feestdagen is een veel voorkomend probleem bij huisdieren. Veel honden en katten hebben last van vuurwerkangst. Ook de veranderingen in huis, zoals een kerstboom en verplaatsing van meubels kunnen veel onrust bij huisdieren veroorzaken.

De Pet Remedy Party Pack is een snelle, effectieve en makkelijk toepasbare oplossing bij decemberstress en vuurwerkangst bij alle huisdieren. Wil jij de positieve werking van dit product ook eens uitproberen?


De Pet Remedy Party Pack bestaat uit een startset met verdamper, een kalmeringsspray en kalmerende doekjes, die huisdieren op natuurlijke wijze helpen te kalmeren en te ontspannen. De verdamper helpt om binnenshuis een veilige en ontspannen leefomgeving te creëren. De spray en doekjes kunnen lokaal direct toegepast worden, bijvoorbeeld op de slaapplaats of op de snuit van het huisdier zelf. Handig voor onderweg of tijdens het uitlaten op rumoerige momenten. De doekjes zijn ideaal voor geluids-sensitieve dieren die niet tegen het geluid van een spray kunnen.


Kalme dieren zonder stress

Pet Remedy is een veilig, bewezen effectief product op natuurlijke basis. De werkzame stoffen zijn gemaakt van natuurlijke kalmerende oliën zoals valeriaan, vetiver, basilicum en muskaatsalie. De combinatie van deze kalmerende oliën zorgt ervoor dat de hersenen een signaal afgeven aan de zenuwcellen. Hierdoor ontspannen de spieren en komen huisdieren tot rust. Pet Remedy werkt niet alleen ontspannend voor honden en katten, maar voor alle huisdieren!

Pet Remedy heeft de volgende kalmerende producten:Je huisdier kan om verschillende redenen angstig zijn of stress hebben. De genoemde producten van Pet Remedy zijn geschikt voor alle zoogdieren, vogels en reptielen; inclusief katten, honden, konijnen, knaagdieren, paarden en papegaaien. De producten bestaan uit natuurlijke ingrediënten die ervoor zorgen dat gespannen huisdieren weer kunnen ontspannen. Pet Remedy bevat geen gesynthetiseerde feromonen en sedeert niet!

Wil jij meer informatie over de producten van Pet Remedy of over dit onderwerp? Heeft jouw huisdier last van stress of angst en weet je niet goed wat je kunt doen om je huisdier te steunen? Kom eens langs in de Discus dierenspeciaalzaak en vraag het de specialist. Samen maken we de juiste keuze!