Beloningstubes voor hond en kat

Train & Care en Play & Care beloningstubes voor hond en kat

Natuurlijk lekker van Prins

Prins is een familiebedrijf met passie en respect voor dieren. Prins maakt al ruim vijftig jaar 100% natuurlijke voedingen voor honden en katten en verrast je graag met leuke, nieuwe dingen. Bij Discus kun je terecht voor alle Nederlandse kwaliteitsproducten van Prins.

Beloon jij al met een tube?

Ideaal!
Naast complete brok- en vleesmaaltijden hebben we ook lekkere, 100% natuurlijke beloningscrèmes in een handige tube: Train & Care voor honden en Play & Care voor katten. Ideaal om je hond of kat mee te belonen tijdens het trainen, spelen of verzorgen, maar ook geschikt voor gewoon een lekker verwenmomentje tussendoor.


Probeer maar eens
Deze heerlijke snack in een tube is makkelijk mee te nemen, perfect te doseren en zorgt dat je nooit meer last hebt van vieze handen of kruimels. Train & Care of Play & Care uitproberen? Dan hebben we een paar leuke oefeningen voor je!

1. Vachtverzorging
Neem in je ene hand de tube en in je andere de borstel of kam. Terwijl je hond of kat lekker aan de tube likt, kun je rustig zijn vacht verzorgen. Belangrijk: ga niet te lang door maar stop met borstelen en kammen op het moment dat je dier dat nog prettig vindt. Dan leg je namelijk de gewenste associatie: vachtverzorging is fijn. En vooral lekker!

2. Naar de dierenarts
Neem de tube mee om je dier af te leiden tijdens een onderzoek of inenting. Door tijdens de behandeling steeds kleine kneepjes in de tube te geven komt er telkens wat beloningscrème vrij. Zo kun je je dier continu blijven belonen en houd je zijn aandacht vast.

3. Volgen met je hond
Met de beloningstube kun je je hond prachtig leren volgen! Houd de tube op heuphoogte en beloon je hond door in de tube te knijpen als hij netjes en zonder te trekken naast je meeloopt. Waar de tube is, is de kop van je dier. Houd de tube dus vlak bij je lichaam als je wilt dat je hond dicht bij je blijft.

4. High five met je kat
Houd de beloningstube net buiten het bereik van je kat, met een opgestoken hand daar net iets naast of onder. Grote kans dat je dier dan zal proberen de tube met zijn pootjes naar zich toe te halen en daarbij je vlakke hand raakt. Als je dat aantikken meteen met lekkers uit de tube beloont, heeft je kat al snel door wat de bedoeling is. High five!


Ook voor je puppy of kitten!
De Train & Care en Play & Care beloningstubes zijn er in verschillende smaken. Er is ook een speciale variant voor puppy’s en kittens!

Wist je dit?
Je kunt de Train & Care en Play & Care beloningscrème ook heel goed gebruiken voor het snel en handig vullen van voerpuzzels en voerspeeltjes als de Kong of de Lickimat!


Gratis advies
Loop je ergens tegenaan bij de training of verzorging van je huisdier? Of heb je vragen over wat er precies aan nuttige voedingsstoffen in onze Train & Care en Play & Care beloningstubes zit, en waarom? De experts van het Prins CareTeam staan je graag bij met hulp en advies. Helemaal gratis en ook als je geen Prins voert. Kijk voor de contactmogelijkheden op www.prinspetfoods.nl/careteam om te ervaren wat wij onder passie, respect en service verstaan.

Zou je hier graag hulp of advies op maat bij willen? Kom langs in de Discus dierenspeciaalzaak. De specialist in de winkel helpt je graag verder.

Meer leuke dierendingen?
Vergeet niet een kijkje te nemen op onze website! Daar vind je tips en inspiratie. Bijvoorbeeld nog meer leuke spelletjes om jouw hond of kat een Prinsheerlijk leven te bieden.

Prins. Meer dan voeding.
www.prinspetfoods.nl