Welkom nieuwe huisgenoot

Prins puppy- en kittenvoeding

Leuk voor later!

Heb je een puppy of kitten? Geniet er maar van, want die kleintjes worden razendsnel groot. Prins geeft je graag tips hoe je alle momenten met je puppy of kitten het best kunt vastleggen, zodat je later kunt terugkijken op heel veel leuke wauw-foto’s.

Met behulp van de speciale Prins momentkaartjes kun je alle belevenissen van je nieuwe huisgenootje extra leuk op de foto zetten. Zorg dat je die altijd bij de hand hebt. Ligt je puppy superlief te slapen? Hangt je kitten in de gordijnen? Snel je camera of mobiel pakken, het juiste momentkaartje erbij pakken en vastleggen maar, die sleeping beauty of het kattenkwaad in uitvoering!


5 tips voor het fotograferen van je puppy of kitten

1. Fast forward
Vergeet niet om vooral tijdens de eerste weken van je kleintje veel foto’s te maken, want het gaat echt fast forward. Voor je het weet lijkte alle cuteness opeens verdwenen en heb je een watervlugge jonge hond of kat die vooral zijn eigen ding wil doen. Leuk poseren voor de camera? Doei! Ach, bedenk dat een foto van een staart die uit beeld verdwijnt ook heel leuk kan zijn.

2. Karakter
En vergeet niet: juist al die eigen-wijze dingen geven je dier en daarmee ook je foto’s karakter! Zoek bij het fotograferen van je puppy of kitten dus naar wat hem echt typeert. Waar is hij goed in? Wat vindt hij leuk? Wat is zijn bijzondere eigenschap? Is hij vooral buiten in zijn element, of juist binnen? Is hij heel springerig, of lekker stout? Juist dat soort dingen vastleggen maakt het echt leuk voor later.

3. Geduld
Je wilt natuurlijk graag dat je dier in zijn element en op zijn gemak is en hem niet gestrest of ongelukkig op de foto hebben. Heb geduld en probeer je puppy of kitten niet stil en geforceerd in de houding te laten zitten of ergens op te zetten waar hij met alle gevaren van dien van af kan springen. Wat je wel kunt doen, is je kitten een favoriet speeltje of je pup een lekkere kluif geven. Grote kans dat je dier daarmee even op één plek blijft.

4. Beloontip
Of gebruik Prins Train & Care Puppy en Prins Play & Care Kitten, slimme trainingstubes met daarin een lekkere beloningscrème met verse kip. Deze tubes zijn ideaal om je dier tijdens het fotograferen mee te belonen! Je kunt je pup of kitten tijdens het poseren aan de tube laten likken of wat lekkers uit de tube op de plek smeren waar je het dier graag in beeld wilt hebben.

5. Heel dierbaar…
Je krijgt heel mooie beelden als je een puppy of kitten op ooghoogte fotografeert. Dat kan betekenen dat jij plat op je buik moet gaan liggen. Stel scherp op de ogen. Je hele dier op de foto zetten is leuk, maar je kunt ook details vastleggen. Zoals een close-up van een pootje met nog van die schattige, bijna nog niet belopen voetzooltjes. Of alleen een neusje. Dat worden later heel dierbare herinneringen!


Leuk voor nu!

Prins opgroeiboxen
Naast veel leuks voor later, heeft Prins ook veel leuks voor nu! Wat denk je van de leuke, lekkere en leerzame opgroeiboxen voor puppy’s en kittens? Het perfecte starterspakket of cadeau voor nieuwe eigenaren van puppy's of kittens.

Wil jij weten wat er allemaal in de opgroeibox zit? Informeer ernaar bij jouw Discus specialist. We geven je alvast 1 tof voorbeeld; de handige groeiladder voor puppy's. Bekijk hier hoe het werkt!