Maak kans op een hondenfietskar

Helaas, deze actie is verlopen!

Win een hondenfietskar!

Maak kans op het winnen van een hondenfietskar. Meedoen is eenvoudig: Koop een zak Total Bite hondenvoeding in de periode van 23 maart t/m 19 april 2019 in de Discus dierenspeciaalzaak of online en maak direct kans. De hoogwaardige dierenvoeding van Total Bite is exclusief verkrijgbaar bij Discus dierenspeciaalzaken en op www.discus.nl.

Total Bite dierenvoeding
Ieder dier is uniek en verdient het om de juiste voeding te krijgen. De dierenvoeding van Total Bite is hoogwaardig premium voer en verkrijgbaar voor honden, katten, konijnen en cavia’s. Alle Total Bite producten zijn afgestemd op de eigen specifieke behoeften die onze maatjes kunnen hebben. Zo kun jij altijd een bewuste keuze voor je huisdier maken.

Jouw hond verdient het!
Total Bite hondenvoeding is er voor de opgroeiende hond, de volwassen hond, de hond op leeftijd, de hond met speciale behoeften en de hond die net dat beetje extra nodig heeft. Naast de juiste voeding, verdient jouw huisdier het natuurlijk ook om de nodige aandacht te krijgen. Aandacht door samen tijd door te brengen en plezier te maken. Aandacht door er samen met je hond lekker op uit te gaan! Koop tijdens de actieperiode een zak Total Bite hondenvoeding en maak kans op het winnen van een praktische hondenfietskar van uitstekende kwaliteit.

Welke hondenfietskar kan ik winnen?
De te winnen hondenfietskar, de Pet Trailer 2 van Duvo+, is ideaal als je hond geen lange afstanden naast de fiets kan lopen. Met deze fietskar vervoer jij je hond veilig en comfortabel. Maak samen de leukste uitstapjes, zonder jouw hond hiervoor onnodig te hoeven belasten. Door weer en wind, jouw hond kan nu altijd en overal mee naartoe.De hondenfietskar is dankzij de vlag en reflectoren altijd goed zichtbaar voor andere weggebruikers, ook in het donker. De ventilatievensters zorgen voor genoeg beluchting en dat jouw hond tijdens de rit naar buiten kan kijken. Zowel de voor- als achterzijde van de fietskar bieden de mogelijkheid om je hond in en uit te laten stappen. De fietskar is makkelijk in te klappen en neemt daardoor weinig ruimte in bij het opbergen. Hierdoor is de hondenfietskar ook makkelijk mee te nemen in de auto. De fietskar Pet Trailer 2 van Duvo+ heeft een maximaal draagvermogen van 40 kg en het formaat is 80 x 56,5 x 40 cm. De fietskar is tevens geschikt voor gebruik achter een elektrische fiets.

Hoe doe ik mee aan de actie?
Meedoen is eenvoudig. Bekijk de 3 stappen hieronder of informeer naar de voorwaarden bij jouw Discus specialist.

  • Stap 1
Bestel online of ga naar de Discus winkel bij jou in de buurt. Gebruik onze winkelzoeker en vind eenvoudig en snel de dichtstbijzijnde Discus dierenspeciaalzaak.

  • Stap 2
Koop in de actieperiode 23 maart t/m 19 april 2019 een verpakking Total Bite hondenvoeding. Onder de actie vallen alle varianten en verpakkingen van Total Bite dierenvoeding voor honden. Bekijk hier de Total Bite hondenvoeding.

  • Stap 3
Laat je contactgegevens achter op de invulkaarten die in de winkel liggen en lever deze in bij de medewerker. Bij een online bestelling bewaren we je ordergegevens als bewijs van deelname.


Wanneer worden de winnaars bekendgemaakt?
Uit de online bestellingen wordt één winnaar getrokken. De prijswinnaar ontvangt van ons bericht. Daarnaast is er per Discus winkel één trekking en één prijswinnaar. De winnaar wordt aan het einde van de actieperiode door de winkel getrokken uit alle ingeleverde invulkaarten.

Wil jij dit moment beslist niet missen? Zorg dan dat je Discus Netherlands én jouw Discus winkel volgt op de verschillende social media kanalen en schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.

Facebook: https://www.facebook.com/Discusnl/
Instagram: https://www.instagram.com/discus_voorjehuisdier/
YouTube: https://www.youtube.com/user/DiscusNederland
Nieuwsbrief: https://www.discus.nl/nieuwsbrief/

Actievoorwaarden
• De actie is geldig van 23 maart t/m 19 april 2019.
• De actie geldt op Total Bite hondenvoeding.
• Je kunt de fietskar alleen ophalen in de Discus winkel waar je de prijs hebt gewonnen of die je als winkel hebt gekozen bij je online bestelling.
• De trekking vindt plaats in de maand april of mei 2019.
• Het inleveren van een ingevulde actiekaart kan alleen bij aankoop van een pak Total Bite hond met kassabon in de Discus winkel.
• Bij online bestellingen zal de order bevestiging het bewijs van deelname zijn. De gegevens die hierop te vinden zijn zullen voor de actie gebruikt worden om de aankoop Total Bite hondenvoeding aan te kunnen tonen en om contact op te kunnen nemen met de winnaar.
• Het is toegestaan om gedurende de actieperiode vaker deel te nemen aan de actie.
• De te winnen prijs is de Duvo+ Pet Trailer 2 hondenfietskar met een consumenten adviesprijs van € 197,75.
• De gewonnen prijs kan niet worden ingewisseld voor contant geld of een andere waarde compensatie.
• Druk- en zetfouten voorbehouden.