0 items

​Meewerkstage: Afdeling Commercie bij Discus Netherlands B.V. in Doetinchem​

Wij bieden een stageplek vanaf begin september 2019 voor een duur van minimaal 5 maanden met veel mogelijkheden tot ontwikkeling.


Ter versterking van de afdeling commercie (commerciële verkoop binnendienst) van Discus Netherlands B.V. in Doetinchem zijn wij op zoek naar een derdejaars HBO student(e) richting Commerciële Economie, Bedrijfskunde, Ondernemerschap en Retailmanagement of Logistics Management. Wij bieden een stageplek vanaf begin september 2019 voor een duur van minimaal 5 maanden met veel mogelijkheden tot ontwikkeling.

Onze organisatie
Discus is een coöperatieve organisatie met 100 aangesloten dierenspeciaalzaken. Deze Discus winkels worden geleid door zelfstandige ondernemers die met een vooruitstrevende en kritische blik hun ambities willen waarmaken. Het doel van Discus Netherlands B.V. in Doetinchem is deze ondernemers zo professioneel en volledig mogelijk te ondersteunen op het gebied van marketing, verkoop, automatisering, inkoop en productmanagement.

Werkzaamheden
Onze afdeling commercie (commerciële verkoop binnendienst) is verantwoordelijk voor alle klantcontacten en de contacten met leveranciers. Als stagiair van de afdeling commercie heb je een breed takenpakket en je werkt nauw samen met je collega’s. Je hebt contact met consumenten, onze leden (Discus winkels) en met leveranciers. Je helpt met alle voortkomende werkzaamheden zoals het beheren van het e-commerce platform en het opvolgen, controleren en coördineren van alle verkoopactiviteiten.

Herken jij je in het volgende profiel?
Wij zoeken iemand die het derde jaar van een HBO opleiding Commerciële Economie, Bedrijfskunde, Ondernemerschap en Retailmanagement of Logistics Management volgt;

  • Zelfstandig kan werken binnen een klein ambitieus team
  • Affiniteit heeft met dieren
  • Commercieel is ingesteld
  • Gedreven is en weet van aanpakken

Wij bieden jou
Een geweldige stageplek in een klein, gezellig team. Je krijgt goede persoonlijke begeleiding, afwisselende werkzaamheden en een werkomgeving waarin je echt iets kunt bijdragen. We bieden jou de mogelijkheid om echt een bijdrage te leveren aan het succes van Discus. Je doet veel ervaring op waar je later in je carrière zeker profijt van hebt.

Interesse?
Wanneer jij jezelf herkent in bovenstaand profiel en veel ervaring wilt opdoen binnen de retail met een aantrekkelijke stagevergoeding, dan komen wij graag met je in gesprek! Stuur dan een e-mail naar Mariëlle Bonenkamp, marketing manager, Discus Netherlands B.V. (marielle@discus.nl). Locatie: Discus Netherlands B.V. Kajuitstraat 2b in Doetinchem.


Deel via