Meewerkstage afdeling commercie bij Discus Netherlands

Doetinchem

Meewerkstage fulltime m/v

Wij bieden een stageplek vanaf september 2022 voor een duur van minimaal 5 maanden met veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

Ons pand tijdens de verbouwing 2019

Ter versterking van de afdeling commercie (commerciële verkoop binnendienst) van Discus Netherlands B.V. in Doetinchem zijn wij op zoek naar een derdejaars HBO student(e) richting Commerciële Economie, Bedrijfskunde, Ondernemerschap en Retailmanagement of Logistics Management. Wij bieden een stageplek vanaf september 2022 voor een duur van minimaal 5 maanden met veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Eerder of later starten is in overleg ook mogelijk.

Onze organisatie

Discus is een coöperatieve organisatie met 80 aangesloten dierenspeciaalzaken. Deze Discus winkels worden geleid door zelfstandige ondernemers die met een vooruitstrevende en kritische blik hun ambities willen waarmaken. Het doel van Discus Netherlands B.V. in Doetinchem is deze ondernemers zo professioneel en volledig mogelijk te ondersteunen op het gebied van marketing, verkoop, automatisering, inkoop en productmanagement.

Werkzaamheden

Onze afdeling commercie (commerciële verkoop binnendienst) is verantwoordelijk voor alle klantcontacten en de contacten met leveranciers. Als stagiair van de afdeling commercie heb je een breed takenpakket en je werkt nauw samen met je collega’s. Je hebt contact met consumenten, onze leden (Discus winkels) en met leveranciers. Je helpt met alle voortkomende werkzaamheden zoals het beheren van het e-commerce platform en het opvolgen, controleren en coördineren van alle verkoopactiviteiten.

Herken jij je in het volgende profiel?

Wij zoeken iemand die het derde jaar van een HBO opleiding Commerciële Economie, Bedrijfskunde, Ondernemerschap en Retailmanagement of Logistics Management volgt en bij voorkeur;

  • Zelfstandig kan werken binnen een klein ambitieus team
  • Affiniteit heeft met dieren
  • Commercieel is ingesteld
  • Communicatief vaardig is (in woord en geschrift)
  • Gedreven is en weet van aanpakken

Wij bieden jou

Een geweldige stageplek in een gezellig team. Je krijgt goede persoonlijke begeleiding, afwisselende werkzaamheden en een werkomgeving waarin je echt iets kunt bijdragen. We bieden jou de mogelijkheid om een bijdrage te leveren aan het succes van Discus. Je doet veel ervaring op waar je later in je carrière zeker profijt van hebt.

Interesse?
Wanneer jij jezelf herkent in bovenstaand profiel en veel ervaring wilt opdoen binnen de retail met een aantrekkelijke stagevergoeding, dan komen wij graag met je in gesprek! Stuur dan een e-mail naar Bert de Jonge, directeur, Discus Netherlands B.V. bert@discus.nl

Locatie: Discus Netherlands B.V. Kajuitstraat 2b in Doetinchem.Deel via