TIP: Vitakraft Choupette

Uit liefde gebakken in de oven

De nieuwe kattensnack Vitakraft Choupette is hét perfecte tussendoortje voor je kat. Deze verrukkelijke kaassnack voor katten is uit liefde gebakken in de oven, wat deze snack lekker zacht maakt.

Katten zijn echte fijnproevers én gek op kaas! Gelukkig kun jij je kat nu verwennen met een eigen kaasplankje. Serveer je kat de overheerlijke kattensnack Choupette van Vitakraft.


Dé smakelijke zachte kattensnack

Maak kennis met de nieuwe kattensnack van Vitakraft: Choupette! Een zachte kattensnack uit liefde gebakken in de oven. Hierdoor is Choupette ook uitermate geschikt voor oudere katten. Daarnaast bevat deze lekkernij geen toegevoegde suikers. Dat wordt dus lekker en puur genieten.


De Choupette snacks zijn vlezige hapjes gevuld met romige kaas. Je kat zal bij iedere hap verrast worden door de heerlijke kaasvulling. Choupette is een ware delicatesse voor jouw kat! Met deze kattensnack wordt elke borrelavond een gegarandeerd succes.

TIP: Combineer de Vitakraft Choupette kattensnack met de Vitakraft Cat Yums kattensnacks om een heerlijk gevarieerd kaasplankje voor je kat mee samen te stellen.
c0e54a77-6f7d-11eb-b5c5-06e8ffddb862,426d08a7-a817-11eb-9c95-066c6f0b8227
 2,44
Op voorraad
Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis