Vogeltaarten maken

Het kan vrolijker met vogeltaarten!

In de winter kun je vogels bijvoeren door ze strooizaad en vetbollen te geven, maar het kan natuurlijk ook vrolijker! Met vogeltaarten! Dit unieke boekje staat boordevol leuke recepten en informatie over soorten voer voor tuinvogels.

Stel je eens voor; het is winter en buiten vriest het dat het kraakt. Jij zit binnen bij de kachel en buiten zijn de vogels op zoek naar eten. Dan kun je natuurlijk vetbolletjes ophangen en zaad strooien om de vogels te voeren, maar je kunt ook mooie, gezellige vogeltaarten voor ze maken. Deze taarten zijn niet alleen smaakvol voor de vogels, maar ze zijn ook zeer geschikt als decoratie op de tuintafel of in huis.

Een win-win situatie dus, want de sombere wintertuin knapt er niet alleen heel erg van op, het trekt ook veel meer vogels naar je tuin. En daar wordt het een stuk vrolijker van deze winter!

Vogeltaarten maken

Vogeltaarten zijn op vrij eenvoudige manier te maken. Wil jij ook graag zelf creatief aan de slag? Ook voor kinderen is dit een leuke bezigheid. In dit boek lees je precies waar je aan moet denken en hoe je zelf de mooiste vogeltaarten voor de tuinvogels kunt maken. Inclusief recepten voor vlaaien, gebakjes en cupcakes!

Wat leer je met dit unieke boek?
  • Wat eten de verschillende soorten vogels?
  • Welke materialen gebruik je?
  • Hoe maak je een basistaart?
  • Hoe versier en kleur je de taart?
  • Hoe maak je 'slagroom' voor de vogeltaart?


Titel: Vogeltaarten
Auteur: Greetje Fernim-Rispens
Redactie: Chantal Overgaauw
ISBN/EAN: 978-90-829731-4-3
Taal: Nederlands
Uitgever: Woordlicht
Aantal pagina's: 52
Verschijningsvorm: Paperback / softback

Voor meer informatie of vragen over in- en verkoop van dit boekje kun je contact opnemen met contact@woordlicht.nl