Win een jaar lang Supreme Science Selective voeding voor kleine huisdieren

Helaas, deze actie is niet meer actief!

Maak jij de leukste foto?

Doe mee aan de fotowedstrijd en maak kans op een jaarvoorraad Supreme Science Selective dierenvoeding voor kleine huisdieren. Deze prijs wordt zelfs 8x weggeven! Wij geven een jaarvoorraad Supreme Science Selective voeding voor een konijn, cavia, hamster, rat, muis, chinchilla, fret én een degoe weg!

De actie uitgelegd in 3 stappen

Doe jij ook mee? Bekijk de 3 stappen hieronder of informeer naar de voorwaarden bij jouw Discus specialist.

Stap 1
Koop in de periode 19 augustus t/m 15 september 2019 een verpakking Supreme Science Selective voeding in de Discus dierenspeciaalzaak bij jou in de buurt of online op www.discus.nl. Bewaar de kassabon of orderbevestiging goed. Alle varianten Supreme Science Selective voeding voor kleine huisdieren tellen mee. Bekijk het online assortiment hier of informeer naar de producten in de winkel.

Stap 2
Maak een foto waarop jouw huisdier met de gekochte verpakking Supreme Science Selective voeding te zien is. Alle leuke, mooie, gekke en creatieve foto’s zijn welkom, mits het welzijn van jouw huisdier hierbij voorop staat! Er wordt in iedere categorie van de 8 verschillende diersoorten Supreme Science Selective voeding een winnaar gekozen; konijn, cavia, hamster, rat, muis, chinchilla, fret en degoe.

Stap 3
Plaats de foto aan de hand van onderstaande instructies op social media en vermeld daarbij de Discus winkel waar jij deze aankoop hebt gedaan. Sluit je tekst af met de hashtags #discusforpets en #fotowedstrijd.

Instructies:
- Op Instagram is het belangrijk dat je ons met @discus_voorjehuisdier in je bericht tagt zodat wij hier een melding van krijgen.
- Op Facebook is het belangrijk dat je het bericht op de Facebookpagina van @Discusnl plaatst. Ga hiervoor naar https://www.facebook.com/Discusnl/ en schrijf een bericht op onze pagina.

Alle deelnemende foto’s worden toegevoegd aan het fotoalbum op onze website: www.discus.nl/fotowedstrijd

Over Supreme Science Selective voeding

Bij Supreme houden ze van kleine huisdieren! Daarom maken ze complete, evenwichtige voeding om het welzijn van deze dieren te bevorderen. Sommige huisdieren eten alleen de lekkere dingen uit gemengd voer en eten dus selectief. Dit is niet alleen zonde van het voer, maar ook niet goed voor de gezondheid van jouw huisdier, omdat hij hierdoor essentiële voedingsstoffen mist. De Science Selective voeding lost dit probleem op. In de Selective voeding zijn alle juiste voedzame ingrediënten samengebracht in één smakelijk brokje, ieder brokje bevat 100% van de voedingstoffen die jouw huisdier nodig heeft.

Actievoorwaarden

 • De actie is geldig van 19 augustus t/m 15 september.
 • De actie geldt op alle varianten Supreme Science Selective voeding voor kleine huisdieren.
 • De kassabon van je aankoop in de Discus winkel of de orderbevestiging van een online bestelling op www.discus.nl dient als bewijs van deelname. Bewaar deze goed. Een gewonnen prijs kan alleen op vertoon van dit bewijs in de winkel in ontvangst worden genomen.
 • De trekking vindt plaats in de laatste week van september 2019.
 • Het is toegestaan om gedurende de actieperiode vaker deel te nemen aan de actie.
 • Het social media bericht dient openbaar te zien te zijn.
 • De 8 winnaars kunnen d.m.v. een strippenkaart gedurende een jaar Supreme Science Selective voeding voor de betreffende diersoort komen ophalen bij de Discus winkel waar de prijs gewonnen is of bij de winkel die bij de online bestelling gekozen is. De gratis voeding is dus alleen in de betreffende Discus winkel op te halen.
 • In totaal worden er 8 verschillende winnaars gekozen welke wij op onze Facebookpagina zullen communiceren. De winnaars kunnen na de bekendmaking contact met ons opnemen zodat we ervoor kunnen zorgen dat ze de strippenkaart bij de betreffende Discus winkel kunnen ophalen.
 • Iedere strippenkaart heeft een tegoed voor een op voorhand door Supreme berekende jaarvoorraad afhankelijk van de diersoort. Deze strippenkaart heeft een geldigheidsduur van 1 jaar. De verdeling is als volgt:
  Konijn – 9 zakken Selective Rabbit à 3kg per zak
  Cavia – 6 zakken Selective Guinea Pig à 3kg per zak
  Hamster - 10 zakjes Selective Hamster à 350gr per zak
  Rat – 6 zakken Selective Rat à 1,5kg per zak
  Muis – 5 zakken Selective Muis à 350gr per zak
  Chinchilla - 10 zakken Selective Chinchilla à 1,5kg per zak
  Fret - 9 zakken Selective Fret à 2kg per zak
  Degoe - 7 zakken Selective Degoe à 1,5kg per zak
 • De gewonnen prijs kan niet worden ingewisseld voor contant geld of een andere waarde compensatie.
 • Druk- en zetfouten voorbehouden.