Win een jaarvoorraad aan
kattenbakvulling van Biokat’s

Helaas, deze winactie is verlopen...

Meedoen is eenvoudig. Koop in de maand juli een verpakking Biokat’s Classic of Biokat’s Classic Fresh bij Discus en maak kans op het winnen van een jaar lang kattenbakvulling. Bekijk de 3 stappen hieronder of informeer naar de voorwaarden bij jouw Discus specialist.

Stap 1
Bestel online of ga naar de Discus dierenspeciaalzaak bij jou in de buurt. Gebruik onze winkelzoeker en vraag ernaar bij de dichtstbijzijnde Discus winkel.

Stap 2
Koop in de periode 1 t/m 31 juli 2019 een verpakking Biokat’s Classic of Biokat’s Classic Fresh kattenbakvulling. Onder de actie vallen alle varianten en verpakkingen van Biokat’s kattenbakvulling. Bekijk hier de Biokat’s producten.

Stap 3
Laat je contactgegevens achter op de invulkaarten die in de winkel liggen en lever deze samen met de kassabon in bij de medewerker. Bij een online bestelling bewaren we je ordergegevens als bewijs van deelname.

Actievoorwaarden
 • De actie is geldig van 1 t/m 31 juli 2019.
 • De actie geldt op Biokat’s kattenbakvulling Classic of Classic Fresh.
 • Het inleveren van een ingevulde actiekaart kan alleen bij aankoop van een verpakking Biokat’s kattenbakvulling met kassabon in de Discus winkel.
 • Bij online bestellingen zal de orderbevestiging het bewijs van deelname zijn. De gegevens die hierop te vinden zijn zullen voor de actie gebruikt worden om de aankoop Biokat’s kattenbakvulling aan te kunnen tonen en om contact op te kunnen nemen met de winnaar.
 • De trekking vindt plaats medio augustus 2019.
 • De winnaar kan op vertoon van een strippenkaart de gewonnen kattenbakvulling komen ophalen bij de Discus winkel waar de prijs gewonnen is of bij de winkel die bij de online bestelling gekozen is.
 • De strippenkaart kent een geldigheidsduur van 1 jaar, welke na ontvangst ingaat.
 • Een strippenkaart heeft een tegoed van 6x een verpakking Biokat’s Classic 20L of Biokat’s Classic Fresh 20L.
 • Bij het ophalen van een nieuwe verpakking dient de winnaar de oude lege verpakking mee te nemen. Per keer kan er 1 nieuwe verpakking worden opgehaald.
 • In totaal worden er 8 verschillende winnaars gekozen. Deze kunnen na de bekendmaking een strippenkaart bij de betreffende Discus winkel komen ophalen.
 • Het is toegestaan om gedurende de actieperiode vaker deel te nemen aan de actie.
 • De gewonnen prijs kan niet worden ingewisseld voor contant geld of een andere waarde compensatie.
 • Druk- en zetfouten voorbehouden.

Maak kennis met Biokat's kattenbakvulling

Biokat's staat al meer dan 30 jaar voor premium kattenbakvulling met een superieure geurbeheersing en Perfecte klontvorming. Biokat's staat daarnaast voor unieke geuren en staat garant voor 100% natuurlijke ingrediënten. Zo zijn Biokat's producten bij uitstek geschikt om twee belangrijke behoeften in de relatie tussen mens en kat te verzorgen: hygiëne en zorg.

Biokat’s kattenbakvulling staat voor:
✔ Superieure geurabsorptie
✔ Perfectie klontvorming
✔ Unieke geuren

Biokat's is overgegaan van plastic naar papieren zakken, vanwege het feit dat dit veel milieuvriendelijker is. Wist je dat ze hiermee ongeveer 400 kilometer plastic per jaar besparen? Dat is een afstand van Groningen naar Brussel.
Biokat's Classic
Biokat’s Classic bestaat uit 3 verschillende korrelgroottes: De grote korrels hebben heel veel grote poriën. Als een spons absorberen deze poriën vloeistoffen en geurtjes. Een handvol grote korrels heeft de oppervlakte van een heel voetbalveld! De middelgrote korrels vormen extreem sterke klonten. Zodra deze korrels in aanraking komen met vloeistoffen, klonteren de middelgrote korrels aan elkaar, waardoor er een zeer sterke klont ontstaat. De kleine korrels verhogen de effectiviteit. Doordat deze korrels zich door het grit verspreiden, ondersteunen ze de optimale werking van de middelgrote en grote korrels. Biokat’s Classic heeft nog een voordeel: Het grit kan heel eenvoudig uit de kattenbak worden gehaald! Zo bespaar je tijd en moeite, want de kattenbak hoeft minder vaak te worden schoongemaakt. Biokat’s Classic staat al sinds 1986 voor 100% natuurlijke hygiëne voor je kat. Met Biokat’s Classic blijft de kattenbak langer fris en hygiënisch schoon.

> Bekijk hier de Biokat's Classic

Biokat's Classic Fresh
Laat je betoveren door de unieke combinatie van pas gemaaid gras en ochtenddauw. Verse kruiden, witte bloemen en een vleugje muskus doen denken aan een prachtige lente. Biokat’s Classic fresh met lentegeur onderscheidt zich door de AromaProtect Formula™. Deze kapselt op betrouwbare wijze onaangename geurtjes in en geeft een heerlijk geurende lentegeur vrij. De door onze experts op het gebied van kattenhygiëne ontwikkelde Biokat’s AromaProtect Formula™ garandeert daardoor een langdurige geurbinding! De Biokat’s Classic fresh bestaat net als de Classic uit 3 verschillende korrelgroottes.

> Bekijk hier de Biokat's Classic Fresh