Beaphar Cat- & CaniComfort

Beaphar canicomfort

Vuurwerkangst? Zo stel je jouw hond en kat gerust

Je huisdier kan zich door de knallen en flitsen van vuurwerk angstig en onveilig voelen. Ook de drukte rond de feestdagen kan voor spanningen zorgen. Om je huisdier meer gerust te stellen kunnen producten met feromonen zoals CaniComfort en CatComfort van Beaphar helpen. Deze producten kalmeren zonder te versuffen.

Hoe werken feromonen?
Feromonen zijn stofjes die door honden en katten op allerlei manieren gebruikt worden om met soortgenoten te communiceren. De feromonen zorgen voor een geruststellend en vertrouwd gevoel. CaniComfort is voor honden en bevat een kopie van het moederferomoon. Dit stofje geeft de teef af tijdens het zogen en heeft een instinctieve geruststellende boodschap zodat pups zich veilig en op hun gemak voelen. Ook als honden volwassen zijn heeft het feromoon dit effect. CatComfort is voor katten en bevat een kopie van het kopjesferomoon. Dit feromoon zet een kat af als ergens een kopje tegenaan wordt gegeven. Door het geven van kopjes markeert een kat plekken welke een veilig en prettig gevoel geven. Als de kat weer met de feromonen in aanraking komt zorgt dit voor een gerustgesteld gevoel.

Verkrijgbaar in verdamper en spray
CaniComfort en CatComfort zijn verkrijgbaar als verdamper en spray. De verdamper steek je in het stopcontact in de ruimte waar de hond of kat het meest is. De verdamper verspreid vervolgens de feromonen door de ruimte gedurende ca. 30 dagen (navullingen verkrijgbaar). De spray kan op specifieke locaties gebruikt worden (bijvoorbeeld op mandjes/kleedjes) en is 5 uur werkzaam.


Stel je huisdier gerust
Langdurige stress bij honden en katten kan leiden tot klinische ziekten, dus het is belangrijk om er alles aan te doen ze te helpen zich op hun gemak en ontspannen te voelen. Deze geruststellende boodschap kan met name belangrijk zijn tijdens stressvolle situaties, zoals vuurwerk, verhuizing of de komst van een nieuw gezinslid (dier of mens).


Welke product heb ik nodig?
Heb jij een hond of kat die heftig reageert op vuurwerk of onrustig wordt in deze periode? Wil je de producten van Beaphar hier graag voor inzetten? Kom langs in de Discus winkel voor meer informatie over de producten van Beaphar CatComfort of bestel ze online op discus.nl. De producten kalmeren zonder te versuffen.

Beaphar CaniComfort voor de hond:
Beaphar CatComfort voor de kat:

> Lees ook ons artikel over het gebruik van Beaphar CatComfort voor een ontspannen kat.