Renske Biologisch voor hond en kat


Maak kennis met biologische diervoeding


De producten van Renske Biologisch zijn 100% natuurlijk, tarwe glutenvrij en bevatten biologische ingrediënten. De producten bevatten altijd vlees als hoofdingrediënt. Door deze hoge vleesgehaltes is deze lijn extra smakelijk, zeer licht verteerbaar en daardoor erg geschikt voor moeilijke eters en gevoelige honden.

Wat houdt biologische diervoeding in?
Biologische producten zijn geteeld zonder kunstmest en kunstmatige bestrijdingsmiddelen en geproduceerd zonder toevoeging van synthetische conserveringsmiddelen, geur-, kleur- en smaakstoffen. Biologisch vlees is vlees afkomstig van dieren die volop de ruimte hebben, biologisch voer eten, niet opgejaagd worden in hun groei en pas medicijnen/antibiotica krijgen wanneer dat echt nodig is. Een verantwoorde, bewust keuze die gezond voor je huisdier en beter voor het milieu is.

Wanneer is een product biologisch?
Biologische producten zijn te herkennen aan het 'groene blaadje’, de SKAL-certificering. Het betekent dat het product voldoet aan de wettelijke eisen voor biologische productie en dat dit is gecontroleerd. Het woord biologisch -of bio, eko, ecoof organic-op voedingsmiddelen mag er alleen op staan als het product conform de EU-regels is geproduceerd.

Diervoeding rijk aan lijnzaad
Renske gelooft in de kracht van omega-3. Lijnzaad is een belangrijke bron van plantaardige omega-3. De biologische producten van Renske zijn allen rijk aan Canadees lijnzaad van zeer hoge kwaliteit. De 3 belangrijkste voordelen hiervan zijn:

 • Ontstekingsremmende werking.
 • Essentieel voor de ontwikkeling van de hersenen en het zenuwstelsel.
 • Bevordering van: immuunsysteem, huid- en vacht conditie en hormoonhuishouding.

Combineren & Variëren

Renske gelooft dat een gevarieerd menu belangrijk is voor een gezond en gelukkig leven. Variatie helpt bijvoorbeeld voedingsintoleranties en allergieën tegen te gaan, ondersteunt een optimale darmflora, houdt het immuunsysteem wakker en gaat verveling tegen. Wissel brok en vers en smaken met elkaar af. De brokken zijn zonder problemen te mengen met het vers in één maaltijd.


De biologische producten van Renske

Renske Biologisch droogvoer voor honden
De Renske Biologisch Geëxtrudeerd Kip en de Renske Biologisch Geperst Kip zijn geschikt voor volwassen honden van alle rassen. De producten bevatten biologisch gecertificeerde ingrediënten. De producten zijn aangevuld met lijnzaad en waardevolle kruiden zoals brandnetel en rozenbottel. De eerste geperste én biologische brok in Europa!

De voordelen van het biologische droogvoer voor honden:
 • 100% biologisch gecertificeerd door SKAL
 • Tarweglutenvrij
 • Verkrijgbaar in geëxtrudeerde en geperste brok
 • Bevat een hoog percentage aan kip (26%)
 • Ondersteunt een glanzende vacht en een gezonde huid
 • Rijk aan lijnzaad (omega-3)
 • Prima te combineren of af te wisselen met Renske Biologisch Vers Maaltijden
> Bekijk hier de Renske Biologisch Geëxtrudeerd Kip
> Bekijk hier de Renske Biologisch Geperst Kip

Wil je overstappen op Renske droogvoer? Het beste kun je eerst drie dagen alleen Renske Biologisch Vers Vlees Maaltijden geven, dit zorgt voor de nodige verteringsenzymen in de darmen. Vervolgens kun je de Renske brokken introduceren. Deze kun je mengen met de Biologisch Vers Vlees Maaltijden. Vervolgens kun je geheel over gaan op het droogvoer, blijven mengen is ook een optie. Door de hoge vers vlees of verse vis gehaltes in de voeding, zijn de producten van Renske zeer licht verteerbaar. Dit geeft bij overstappen dan ook zelden problemen.

Renske Biologisch vers vlees maaltijden voor honden
De Renske Biologische Vers Vlees maaltijden met verse rund of kip (graanvrij) zijn geschikt voor honden van alle rassen, vanaf 1 jaar. De producten bevatten uitsluitend biologisch gecertificeerde ingrediënten en zijn geheel graanvrij. De producten zijn aangevuld met lijnzaad en waardevolle kruiden. De biologische, verse en natuurlijke ingrediënten zijn licht gestoomd en vacuüm geseald voor het behoud van de noodzakelijke voedingstoffen.

De voordelen van de biologische vers vlees maaltijden voor honden:
 • 100% biologisch gecertificeerd door SKAL
 • Complete maaltijd
 • Prima te combineren of af te wisselen met ons Renske Biologisch droogvoer
 • Rijk aan lijnzaad (omega-3)
 • Graanvrij
 • Geproduceerd in Oostenrijk, extra controle door Oostenrijkse overheid
> Bekijk hier de Renske Biologische Vers Vlees maaltijd met verse rund
> Bekijk hier de Renske Biologische Vers Vlees maaltijd met kip (graanvrij)

Welke voeding je ook gebruikt, overstappen naar de biologische vers vlees maaltijden van Renske kan direct. Door de hoge vers vlees gehaltes van de maaltijden, zijn deze zeer licht verteerbaar. De overstap zal dan ook geen problemen geven, mits je de juiste hoeveelheid geeft.

Renske Biologisch vers vlees maaltijden voor katten
De Renske Biologische Vers Vlees maaltijden met rund of kip (graanvrij) zijn geschikt voor jonge en volwassen katten van alle rassen. De producten bevatten biologisch gecertificeerde ingrediënten en zijn geheel graanvrij. De producten bevatten 91% biologisch vlees! Dit maakt de maaltijd zeer smakelijk en licht verteerbaar. De biologische, verse en natuurlijke ingrediënten zijn licht gestoomd en vacuüm geseald voor het behoud van de noodzakelijke voedingstoffen.

De voordelen van de biologische vers vlees maaltijden voor katten:
 • 100% biologisch gecertificeerd door SKAL
 • Complete maaltijd
 • Prima te combineren of af te wisselen met ons Super Premium Droogvoer
 • Rijk aan lijnzaad (omega-3)
 • Graanvrij
 • Geproduceerd in Oostenrijk, extra controle door Oostenrijkse overheid
> Bekijk hier de Renske Biologische Vers Vlees maaltijd met verse rund
> Bekijk hier de Renske Biologische Vers Vlees maaltijd met kip (graanvrij)

Welke voeding je ook gebruikt, overstappen naar de biologische vers vlees maaltijden van Renske kan direct. Door het zeer licht verteerbare karakter van de maaltijden, zijn deze super licht verteerbaar. De overstap zal dan ook geen problemen geven, mits je de juiste hoeveelheid geeft.

Renske Biologisch vers vlees worsten voor honden
De Renske Biologische Vers Vlees worsten met verse rund of kip (graanvrij) zijn geschikt voor honden van alle rassen, vanaf 1 jaar. De producten bevatten biologisch gecertificeerde ingrediënten en zijn geheel graanvrij. De producten zijn aangevuld met lijnzaad en waardevolle kruiden. De biologische, verse en natuurlijke ingrediënten zijn licht gestoomd en vacuüm geseald voor het behoud van de noodzakelijke voedingstoffen.

De voordelen van de biologische vers vlees worsten voor honden:
 • 100% biologisch gecertificeerd door SKAL
 • Complete maaltijd
 • Prima te combineren of af te wisselen met ons Renske Biologisch droogvoer
 • Rijk aan lijnzaad (omega-3)
 • Graanvrij
 • Geproduceerd in Oostenrijk, extra controle door Oostenrijkse overheid
> Bekijk hier de Renske Biologische Vers Vlees worst met verse rund
> Bekijk hier de Renske Biologische Vers Vlees worst met verse kip (graanvrij)

Welke voeding je ook gebruikt, overstappen naar de biologische vers vlees worsten kan direct. Door de hoge vers vlees gehaltes van de maaltijden, zijn deze zeer licht verteerbaar. De overstap zal dan ook geen problemen geven, mits je de juiste hoeveelheid geeft.

Wil jij graag meer weten over de biologische diervoeding van Renske? Wil je jouw hond of kat over laten stappen naar deze voeding en zou je hier graag hulp en advies bij willen hebben? Kom langs bij ons in de Discus dierenspeciaalzaak, dan maken we samen de juiste keuze.