Renske Biologisch voor hond en kat


Maak kennis met biologische diervoeding


De producten van Renske Biologisch zijn 100% natuurlijk, tarwe glutenvrij en bevatten biologische ingrediënten. De producten bevatten altijd vlees als hoofdingrediënt. Door deze hoge vleesgehaltes is deze lijn extra smakelijk, zeer licht verteerbaar en daardoor erg geschikt voor moeilijke eters en gevoelige honden.

Wat houdt biologische diervoeding in?
Biologische producten zijn geteeld zonder kunstmest en kunstmatige bestrijdingsmiddelen en geproduceerd zonder toevoeging van synthetische conserveringsmiddelen, geur-, kleur- en smaakstoffen. Biologisch vlees is vlees afkomstig van dieren die volop de ruimte hebben, biologisch voer eten, niet opgejaagd worden in hun groei en pas medicijnen/antibiotica krijgen wanneer dat echt nodig is. Een verantwoorde, bewust keuze die gezond voor je huisdier en beter voor het milieu is.

Wanneer is een product biologisch?
Biologische producten zijn te herkennen aan het 'groene blaadje’, de SKAL-certificering. Het betekent dat het product voldoet aan de wettelijke eisen voor biologische productie en dat dit is gecontroleerd. Het woord biologisch -of bio, eko, ecoof organic-op voedingsmiddelen mag er alleen op staan als het product conform de EU-regels is geproduceerd.

Diervoeding rijk aan lijnzaad
Renske gelooft in de kracht van omega-3. Lijnzaad is een belangrijke bron van plantaardige omega-3. De biologische producten van Renske zijn allen rijk aan Canadees lijnzaad van zeer hoge kwaliteit. De 3 belangrijkste voordelen hiervan zijn:

  • Ontstekingsremmende werking.
  • Essentieel voor de ontwikkeling van de hersenen en het zenuwstelsel.
  • Bevordering van: immuunsysteem, huid- en vacht conditie en hormoonhuishouding.

Combineren & Variëren

Renske gelooft dat een gevarieerd menu belangrijk is voor een gezond en gelukkig leven. Variatie helpt bijvoorbeeld voedingsintoleranties en allergieën tegen te gaan, ondersteunt een optimale darmflora, houdt het immuunsysteem wakker en gaat verveling tegen. Wissel brok en vers en smaken met elkaar af. De brokken zijn zonder problemen te mengen met het vers in één maaltijd.


De biologische producten van Renske

Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen. Lorem Ipsum is de standaard proeftekst in deze bedrijfstak sinds de 16e eeuw, toen een onbekende drukker een zethaak met letters nam en ze door elkaar husselde om een font-catalogus te maken. Het heeft niet alleen vijf eeuwen overleefd maar is ook, vrijwel onveranderd, overgenomen in elektronische letterzetting. Het is in de jaren '60 populair geworden met de introductie van Letraset vellen met Lorem Ipsum passages en meer recentelijk door desktop publishing software zoals Aldus PageMaker die versies van Lorem Ipsum bevatten.