DIERENVRIENDJES spaaractie

Spaar ze allemaal!

De legpuzzel is vandaag de dag ongekend populair. Puzzelen werkt ontspannend en kan zowel alleen als samen met het hele gezin gedaan worden. Puzzelen = hip!

Spaar voor de volledige serie dierenpuzzels
Spaar jij de unieke DIERENVRIENDJES puzzelserie bij elkaar? Deze puzzels met diverse huisdieren zijn komisch, hebben veel kleur en veel details. Zo blijf je iedere keer weer iets nieuws zien zoals bij de bekende puzzels van Jan van Haasteren ook het geval is.

De complete DIERENVRIENDJES puzzelserie bestaat uit:

 • 1 grote legpuzzel van 1000 stukjes
 • 4 minipuzzels van 150 stukjes
De puzzels hebben een hoge kwaliteit. De grote legpuzzel zit in een stevige, luxe puzzeldoos. De 4 minipuzzels zitten in een doorzichtige koker. Erg leuk voor bijvoorbeeld onderweg, vakantie of als schoencadeautje in de decembermaand.

Zie de actievoorwaarden onderaan deze pagina.

Zo makkelijk spaar je de puzzelserie bij elkaar:

STAP 1
Bij iedere besteding van € 2,- in de Discus winkel ontvang je 1 stempel. Sparen kan van 24 september t/m 31 december 2022 uitsluitend bij deelnemende Discus dierenspeciaalzaken. Je vindt een overzicht verderop op deze pagina.

STAP 2
Wanneer je 10 stempels gespaard hebt (deel 1 van de spaarkaart) kun je deze in de winkel laten aftekenen (verzilveren) en voor slechts € 2,49 een minipuzzel naar keuze kopen. Je mag dezelfde stempelkaart vervolgens weer meenemen om verder te sparen voor deel 2, deel 3 en de volle kaart.

STAP 3
Tegen inlevering van een volle stempelkaart plus slechts € 8,99 heb je ook de grote legpuzzel bij elkaar gespaard! Met 1 spaarkaart kun je dus in totaal 3 minipuzzels en 1 grote legpuzzel bij elkaar sparen. Supervoordelig! Het inleveren van spaarkaarten is mogelijk t/m 14 januari 2023.

Spaarkaart vol? Vraag een nieuwe bij jouw Discus winkel. Je kunt zo vaak meedoen als je wilt. Zo spaar je snel de volledige DIERENVRIENDJES puzzelserie bij elkaar.

Deelnemende Discus winkels

Niet alle Discus winkels doen mee aan deze spaaractie. Bekijk hier de deelnemende Discus winkels op alfabetische volgorde van plaatsnaam:

Dit overzicht is voor het laatst bijgewerkt op 22-09-2022

Actievoorwaarden spaaractie

De voorwaarden op deze pagina zijn van toepassing op de spaaractie voor de DIERENVRIENDJES puzzelserie (hierna: “actie”) van Discus. Door deelname aan de actie accepteer je deze voorwaarden. De actie wordt georganiseerd door Discus Netherlands BV, gevestigd aan de Kajuitstraat 2B te Doetinchem.

 • De actie loopt van 24 september t/m 31 december 2022 of zolang de voorraad strekt (op = op).
 • Inleveren van een volle spaarkaart kan t/m 14 januari 2023.
 • Discus behoudt zich het recht voor te allen tijde zonder opgaaf van redenen de spaaractie stop te zetten of de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen. Een herziene versie van de actievoorwaarden zal op deze pagina worden geplaatst, voorzien van een datum.*
 • Door deelname aan deze spaaractie verklaar je akkoord te gaan met de actievoorwaarden.
 • Je ontvangt alleen stempels in de Discus winkel bij een aankoop vanaf € 2,-.
 • Online bestellingen via onze website (www.discus.nl) zijn uitgesloten.
 • Het bedrag op de kassabon is leidend voor het aantal te ontvangen stempels.
 • De grote legpuzzel is alleen verkrijgbaar bij inlevering van een geldige volle spaarkaart en de bijbehorende betaling.
 • De 4 minipuzzels zijn alleen per stuk verkrijgbaar na verzilvering van deel 1, deel 2 of deel 3 van de spaarkaart en de bijbehorende betaling.
 • Spaarkaarten kun je alleen bij de kassa van een fysieke Discus winkel verzilveren en zijn niet te verzilveren bij online bestellingen via www.discus.nl (voor zowel thuisbezorging als ophalen in de Discus winkel).
 • De puzzels uit de DIERENVRIENDJES puzzelserie zijn verkrijgbaar zolang de voorraad strekt (op = op).
 • Je kunt zoveel kaarten inleveren als je wilt. Alleen originele en onbeschadigde spaarkaarten met daarop originele en onbeschadigde stempels zijn inwisselbaar. Discus behoudt zich het recht voor om spaarkaarten te weigeren die niet aan de spaarvoorwaarden voldoen of die frauduleus overkomen.
 • Spaarkaarten met minder dan het benodigde aantal stempels zijn niet inwisselbaar.
 • Volle spaarkaarten kunnen niet worden ingewisseld voor contant geld of een andere waarde compensatie.
 • Als de voorraad puzzels op is, is de spaarkaart inclusief eventuele stempels niet meer geldig en niet inwisselbaar. Ook kan de kaart dan niet worden ingewisseld voor contant geld of een andere compensatie.
 • Niet alle Discus winkels zijn verplicht om deel te nemen met deze spaaractie. Bekijk het overzicht met de deelnemende winkels op deze pagina.
 • Niet alle Discus winkels zijn verplicht om mee te doen met alle formaten of varianten puzzels. Informeer bij jouw Discus winkel voor welke varianten uit de puzzelserie de spaaractie geldt.
 • Discus is niet aansprakelijk voor eventuele opmaak-, druk- of typfouten.
Vragen over de spaaractie? Kom gerust langs in de winkel of neem contact met ons op via karin@discus.nl

*Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 26-08-2022