Doggy Fries

27 mrt. 2018

Doggy Fries is hondenpatat. Dit unieke nieuw product is bedacht en ontwikkeld door uw dierenspeciaalzaak Molenkamp in Zelhem. Bekend van het Kwispelbier voor honden wat nu www.snuffle-dogbeer.com heet. Doggyfries is ontzettend lekker bevonden door ons ruim test panel. Het is gemaakt van Aardappel en Mais en bevat minder dan 1% vet de rest is 99% smaak. En puur smaak zonder enige toevoegingen enkel en alleen deze 2 grondstoffen. Lekker knapperig en kan op ieder moment van de dag worden gegeven.

Heeft u een hond en wilt u dit product kopen, kom dan naar onze winkel of bestel het via onze site. In de shop, rechtsboven daarbij rubriek Honden. Of vraag uw eigen dierenspeciaalzaak na dit product. Heeft u een dierenspeciaalzaak en wilt u dit product verkopen in uw winkel neem dan contact op met:

Karlie Flamingo NV
Hagelberg 14
2440 Geel
Belgium
T +32(0)1414242100

Overzicht van onze advies artikelen

externalId=discus-news-detail-3-1.1.1.2.5&filter[active]=1

Ieder jaar komen veel huisdieren in de problemen tijdens de zomerhitte. In dit artikel lees je meer over hittestress bij huisdieren en hoe je dit kunt voorkomen.

Je zult je puppy soms even alleen moeten laten en ook dat is weer nieuw. In dit artikel vertellen we je meer over hoe je jouw puppy kunt leren alleen thuis te blijven.

Het socialiseren van je kitten is erg belangrijk om nog jarenlang van een zelfverzekerde en gelukkige kat te kunnen genieten. In dit artikel vertellen we je meer over de socialisatie van kittens.

Deel via