Doggy Fries

27 mrt. 2018

Doggy Fries is hondenpatat. Dit unieke nieuw product is bedacht en ontwikkeld door uw dierenspeciaalzaak Molenkamp in Zelhem. Bekend van het Kwispelbier voor honden wat nu www.snuffle-dogbeer.com heet. Doggyfries is ontzettend lekker bevonden door ons ruim test panel. Het is gemaakt van Aardappel en Mais en bevat minder dan 1% vet de rest is 99% smaak. En puur smaak zonder enige toevoegingen enkel en alleen deze 2 grondstoffen. Lekker knapperig en kan op ieder moment van de dag worden gegeven.

Heeft u een hond en wilt u dit product kopen, kom dan naar onze winkel of bestel het via onze site. In de shop, rechtsboven daarbij rubriek Honden. Of vraag uw eigen dierenspeciaalzaak na dit product. Heeft u een dierenspeciaalzaak en wilt u dit product verkopen in uw winkel neem dan contact op met:

Karlie Flamingo NV
Hagelberg 14
2440 Geel
Belgium
T +32(0)1414242100

Overzicht van onze advies artikelen

externalId=discus-news-detail-3-1.1.1.2.5&filter[active]=1

Tijdens de herfstvakantie wil je lekker genieten. Neem jij je hond of kat mee op reis? Voor een zorgeloze herfstvakantie is het beslist een goed idee om je huisdier optimaal te beschermen.

Katten staan bekend als echte krabbers. Een kat krabt niet uit kwaadheid, maar uit natuurlijke behoefte. Lees hier waarom krabpalen, krabtonnen en krabplanken hier de oplossing voor zijn.

Wanneer de nagels van je hond te lang zijn is het goed om deze te knippen. Honden kunnen erg veel last van (te) lange nagels krijgen. Je leest er alles over in dit artikel.

Deel via