Doggy Fries

Doggy Fries is hondenpatat. Dit unieke nieuw product is bedacht en ontwikkeld door uw dierenspeciaalzaak Molenkamp in Zelhem. Bekend van het Kwispelbier voor honden wat nu www.snuffle-dogbeer.com heet. Doggyfries is ontzettend lekker bevonden door ons ruim test panel. Het is gemaakt van Aardappel en Mais en bevat minder dan 1% vet de rest is 99% smaak. En puur smaak zonder enige toevoegingen enkel en alleen deze 2 grondstoffen. Lekker knapperig en kan op ieder moment van de dag worden gegeven.

Heeft u een hond en wilt u dit product kopen, kom dan naar onze winkel of bestel het via onze site. In de shop, rechtsboven daarbij rubriek Honden. Of vraag uw eigen dierenspeciaalzaak na dit product. Heeft u een dierenspeciaalzaak en wilt u dit product verkopen in uw winkel neem dan contact op met:

Karlie Flamingo NV
Hagelberg 14
2440 Geel
Belgium
T +32(0)1414242100

Overzicht van onze advies artikelen

externalId=discus-news-detail-3-1.1.1.2.5&filter[active]=1&sort=date.desc
In de zomervakantie gaan veel huisdieren mee op vakantie. Bekijk in de vakantiechecklist voor (t)huisdieren wat je beslist niet...
Wij helpen graag bij je aanschaf van een kitten. Hier tips over waar je kunt gaan kijken, aandachtspunten bij de aanschaf en ov...
In dit artikel vertellen we je meer over het drinkgedrag van katten en geven we je 13 tips om je kat meer water te laten drinken.
Deel via