0 items

Doggy Fries

27 mrt. 2018

Doggy Fries is hondenpatat. Dit unieke nieuw product is bedacht en ontwikkeld door uw dierenspeciaalzaak Molenkamp in Zelhem. Bekend van het Kwispelbier voor honden wat nu www.snuffle-dogbeer.com heet. Doggyfries is ontzettend lekker bevonden door ons ruim test panel. Het is gemaakt van Aardappel en Mais en bevat minder dan 1% vet de rest is 99% smaak. En puur smaak zonder enige toevoegingen enkel en alleen deze 2 grondstoffen. Lekker knapperig en kan op ieder moment van de dag worden gegeven.

Heeft u een hond en wilt u dit product kopen, kom dan naar onze winkel of bestel het via onze site. In de shop, rechtsboven daarbij rubriek Honden. Of vraag uw eigen dierenspeciaalzaak na dit product. Heeft u een dierenspeciaalzaak en wilt u dit product verkopen in uw winkel neem dan contact op met:

Karlie Flamingo NV
Hagelberg 14
2440 Geel
Belgium
T +32(0)1414242100

Overzicht van onze advies artikelen

externalId=discus-news-detail-3-1.1.1.2.5&filter[active]=1

Er zijn meerdere manieren waarop je met de hond kunt gaan fietsen. Welke manier voor jouw hond de juiste is en waar je zoal op moet letten bij het fietsen met de hond lees je in dit artikel.

Met een konijnenren krijgt jouw konijn de beweging die nodig is. In dit artikel hebben we 22 tips over het gebruik van een konijnenren voor je op een rij gezet.

Hardlopen met de hond kan zowel voor jezelf als voor je hond erg plezierig zijn. Met de tips in dit artikel zullen jullie samen lopen als een team!

Deel via