0 items

Doggy Fries

27 mrt. 2018

Doggy Fries is hondenpatat. Dit unieke nieuw product is bedacht en ontwikkeld door uw dierenspeciaalzaak Molenkamp in Zelhem. Bekend van het Kwispelbier voor honden wat nu www.snuffle-dogbeer.com heet. Doggyfries is ontzettend lekker bevonden door ons ruim test panel. Het is gemaakt van Aardappel en Mais en bevat minder dan 1% vet de rest is 99% smaak. En puur smaak zonder enige toevoegingen enkel en alleen deze 2 grondstoffen. Lekker knapperig en kan op ieder moment van de dag worden gegeven.

Heeft u een hond en wilt u dit product kopen, kom dan naar onze winkel of bestel het via onze site. In de shop, rechtsboven daarbij rubriek Honden. Of vraag uw eigen dierenspeciaalzaak na dit product. Heeft u een dierenspeciaalzaak en wilt u dit product verkopen in uw winkel neem dan contact op met:

Karlie Flamingo NV
Hagelberg 14
2440 Geel
Belgium
T +32(0)1414242100

Overzicht van onze advies artikelen

externalId=discus-news-detail-3-1.1.1.2.5&filter[active]=1

Een van de belangrijkste taken bij de dagelijkse verzorging van een kat is het verschonen van de kattenbak. In dit artikel vertellen we je graag waarom, hoe vaak en hoe je dit het beste kunt doen.

Gezonde, natuurlijke en uitgebalanceerde voeding is belangrijk voor jouw konijn. In dit artikel geven we je een aantal richtlijnen om de juiste keuzes hierin te maken.

Hoewel onze gezelschapsdieren graag buiten zijn, is het buitenleven niet altijd even veilig voor ze. In dit artikel vind je een aantal voorbeelden waar we je voor willen waarschuwen.

Deel via