Voorkom vlooien en teken

Fipralone Spot-on

Maak kennis met Flea Free Fipralone spot-on

Bescherm je hond of kat het hele jaar door

Vlooien zijn kleine parasieten die kunnen voorkomen in de vacht van honden en katten en veroorzaken veel jeuk. Teken zijn spinachtige parasieten die te vinden zijn in o.a. bossen, heide, struikgewas en hoog gras. Zowel vlooien als teken voeden zich met bloed van hun gastheer.

Teken kunnen nare ziektes overbrengen op zowel dieren als mensen. Vlooien kunnen leiden tot een vlooienplaag in huis. Dit is allemaal te bestrijden, maar deze ongemakken wil je natuurlijk het liefst voorkomen. Bescherm jouw hond of kat daarom het hele jaar door tegen deze vervelende parasieten. Dit kun je eenvoudig doen door elke maand een vlooien-en-teken-pipetje van Flea Free Fipralone spot-on toe te dienen in de vacht van jouw hond of kat.


Handige drop-stop-pipet

De pipetjes van Flea Free Fipralone spot-on bevatten de werkzame stof Fipronil. De pipetjes zijn eenvoudig in de vacht van jouw dier te druppelen. Dankzij de handige drop-stop-pipet komt de vloeistof er pas uit bij druk op het reservoir. Zo verlies je geen vloeistof. Flea Free Fipralone spot-on werkt tot 8 weken tegen vlooien en tot 4 weken tegen teken bij honden. Bij katten werkt het tot 5 weken tegen vlooien en tot 2 weken tegen teken.

Fipralone Spot-on

Vlooien in de omgeving

TIP: Als er vlooien zijn geconstateerd, zit slechts 5% van de vlooienplaag in de vacht van jouw huisdier. De andere 95% zit in de omgeving! Dus dat betekent in huis, in de auto etc. Het is belangrijk dat je niet alleen jouw hond of kat behandelt tegen vlooien, maar dat je ook gelijk de omgeving aanpakt, met de Flea Free Omgevingsspray.


Wil jij graag meer weten over vlooienpipetjes voor jouw huisdier? Ben jij benieuwd of dit product ook geschikt is voor jouw hond of kat? Kom eens langs in de Discus dierenspeciaalzaak en vraag het de specialist. Samen maken we de juiste keuze!