Help, een vlooienplaag!

Last van een vlooienplaag?

Tips voor de bestrijding van een vlooienplaag

Wist je dat slechts 5% van de vlooienpopulatie zich op jouw huisdier bevindt? De rest (95%!) zit in de omgeving! Behandel daarom ook met Flea Free omgevingsspray. Dit doodt vlooien en vlooienlarven in jouw huis.

Heb je last van een vlooienplaag in huis? Dat is heel vervelend en daar wil je natuurlijk zo snel mogelijk vanaf. Volg onderstaand stappenplan om deze plaag te bestrijden. Je bestrijdt hiermee zowel de vlooien op je huisdier als in de omgeving.

Bestrijd de vlooienplaag in 10 stappen

Stap 1 Stofzuig het hele huis heel goed.
Stap 2 Verwijder de stofzuigerzak; in een vuilniszak, dichtknopen en gelijk in de container doen.
Stap 3 Dek aanwezige aquaria, vogelkooien en knaagdierkooien af en zorg dat iedereen uit huis is (zowel kinderen als dieren) voordat je de omgeving behandelt.
Stap 4 Behandel de omgeving met de Flea Free Omgevingsspray. Spray met name heel goed alle naden en kieren en donkere plekken in huis in.


TIP: deze spray werkt ook tegen wespen en andere kruipende insecten!

Stap 5 Behandel jouw hele omgeving. Niet alleen de bank en het tapijt, maar ook de
zolder en de auto etc. want je draagt vlooien met je mee.
Stap 6 Nadat je je huis hebt behandeld met de Flea Free Omgevingsspray, moet je je huis goed laten luchten. En 2 à 3 dagen niet stofzuigen of dweilen, want daarmee haal je de werkzame stof van de omgevingsspray weg.
Stap 7 Alle mandjes & stoffen speeltjes etc. van je huisdier wassen op minimaal 60 graden.
Stap 8 Heb je meerdere dieren? Behandel alle honden en katten tegelijk tegen vlooien. Doe dit met de veilige producten van Flea Free. Honden na het behandelen 2 à 3 dagen niet laten zwemmen of wassen.


Stap 9 Ontworm je huisdieren ook direct! Vlooien zijn namelijk de tussengastheer van de lintworm, dus er is kans dat je huisdieren ook besmet zijn met wormen. Ontworm je huisdier met de smakelijke tabletten van No Worm Pro.


Stap 10
Blijf je hond of kat kammen om te controleren op aanwezige vlooien.
Stap 11 Indien er na een maand nog steeds vlooien in huis zijn, herhaal de behandeling dan van de omgeving. En blijf je hond en kat preventief behandelen!

Flea Free Omgevingsspray 400 ml<br><br>


En heb vooral geduld...

Helaas kan het lang duren voordat je huis helemaal vrij is van vlooien. Dit komt doordat de vlooienpoppen tot wel 2 jaar in huis kunnen leven.

Wil jij graag meer weten over wat er nodig is om vlooien te bestrijden én te voorkomen? Ben jij benieuwd of deze producten ook geschikt zijn voor jouw hond of kat? Kom eens langs in de Discus dierenspeciaalzaak en vraag het de specialist. Samen maken we de juiste keuze!