Help de Hulphond helpen

Draag bij aan een beter leefmilieu en steun Hulphond Nederland met de opbrengst

Lever nu jouw lege printercartridges of mobiele telefoons in bij de deelnemende Discus winkels en steun Hulphond Nederland met de opbrengst. Door deze producten een tweede leven te schenken, leveren we samen een bijdrage aan een beter leefmilieu én helpen we de Hulphond helpen!

Een goed doel steunen met jouw oude cartridge, mobiele telefoon of tablet: kan dat? Ja, en het is nog eenvoudig ook! Verspreid door heel Nederland vind je bij een aantal Discus dierenspeciaalzaken nu de Eeko inzamelbox. Wanneer je hier je oude apparaat in achterlaat worden deze gerecycled of krijgen ze een tweede leven. De opbrengst die via onze winkels wordt gegenereerd gaat rechtstreeks naar Hulphond Nederland.

Over Hulphond Nederland

Eeko zamelt al 30 jaar lege printercartridges, mobiele telefoons en tablets van organisaties en particulieren in voor hergebruik met een hoge servicegraad. Door deze producten te recyclen, leveren zij een grote bijdrage aan een beter leefmilieu. Eeko is in het bezit van de juiste certificaten en vergunningen om dit te mogen doen.

De meeste cartridges, mobiele telefoons en tablets zijn herbruikbaar en horen daarom ook niet thuis op de grote afvalberg. Samen met jou zorgt Eeko ervoor dat ze een tweede leven krijgen. Wij dragen hier graag ons steentje aan bij door inzameldozen bij de Discus winkels te plaatsen. Dankzij het samenwerkingsinitiatief ‘Help de Hulphond helpen’ steun je meteen Hulphond Nederland door je lege cartridges, mobiele telefoons en tablets bij ons in te leveren.

Wanneer je jouw lege cartridge, mobiele telefoon of tablet bij een Eeko inzamelpunt inlevert, kun je de vergoeding toekennen aan een goed doel naar keuze. De opbrengst die via onze inzamelingsactie bij Discus winkels wordt opgehaald is geheel voor Hulphond Nederland.
 

Je vindt hier alle inzamelpunten: https://www.eeko.nl/kaart/

Discus inzamelpunten

De Discus winkels die momenteel een inzamelbox hebben staan, op alfabetische volgorde van plaatsnaam, zijn:
Discus Maassen te Baarn 
Discus Delfzijl te Delfzijl 
Discus Gorredijk te Gorredijk 
Discus Kleverpark te Haarlem 
Discus Martenshoek te Hoogezand 
Discus Vonk te Krimpen aan de Lek 
Discus de Oostermolen te Nijkerk 
Discus Pijnacker te Pijnacker 
Discus Vonk te Ridderkerk Bolnes 
Discus Maassen te Utrecht 
Discus Maassen te Zeist 
Discus Molenkamp te Zelhem 
Discus Dier & Tuin te Zuidwolde