Inspiratieclip: Veiligheid

Bekijk de Discus Inspiratieclip over veiligheid in het donker. Zorg ervoor dat jij en je hond goed verlicht de straat op gaan, zodat jullie beiden goed te zien zijn in het donker! Bekijk de hondenriemen, halsbanden en accessoires in onze online winkel of laat je adviseren door de specialist in de Discus winkel bij jou in de buurt.

Tips voor een veilige en leuke wandeling
Hier volgen nog een aantal tips voor een veilige en leuke wandeling in het donker:

  • Begint het donker te worden en ben je nog niet uitgespeeld met je hond? Lichtgevende speeltjes komen dan erg goed van pas!
  • Zorg dat niet alleen je hond goed zichtbaar is in het donker, maar jijzelf ook. Draag bijvoorbeeld reflecterende kleding of een extra lampje aan jouw jas.
  • Blijf zelf altijd goed op het verkeer letten! Niet alle automobilisten zien alles en niet iedere fietser heeft goede verlichting.
  • Wandel zoveel mogelijk over goed verlichte voetpaden of fietspaden en probeer niet-verlichte, afgelegen paadjes te vermijden.

Lees ons blog 'Zien en gezien worden in het donker!' voor meer tips en weetjes over goed opvallen in het donker!

Overzicht van onze advies artikelen

externalId=discus-news-detail-3-1.1.1.2.5&filter[active]=1&sort=date.desc
In de zomervakantie gaan veel huisdieren mee op vakantie. Bekijk in de vakantiechecklist voor (t)huisdieren wat je beslist niet...
Wij helpen graag bij je aanschaf van een kitten. Hier tips over waar je kunt gaan kijken, aandachtspunten bij de aanschaf en ov...
In dit artikel vertellen we je meer over het drinkgedrag van katten en geven we je 13 tips om je kat meer water te laten drinken.
Deel via