Filteren

Filter
X
26 - 138
Alles
Alles
Alles
Alles
Jouw selectie
Geen filters geselecteerd
Prijs
X
Aquaria
X
Producttype
X
Merk
X
Producteigenschap
X

Aquariumbakken en starterskits

externalId=discus-detail-sub-category-template-right-column-1.6.1.1&filter[active]=1&filter[category]=/Vissen&filter[sub_category]=/Vissen/Aquaria

Aquaria voor jouw eigen onderwaterwereld

Je kunt online een aquarium kopen of in de Discus winkel langskomen en daar geadviseerd worden door de specialist. Schroom niet om bij de Discus winkel bij jou in de buurt te informeren of gezellig langs te gaan! Bij de aanschaf van een aquarium is het belangrijk om goed te kijken naar welk aquarium het beste bij jou past, en bij de soort aquariumvissen die jij wilt gaan houden en verzorgen.

Het aquarium online kopen
Wil jij een aquarium online kopen? Het per post laten bezorgen van een aquariumbak gaat helaas niet zonder slag of stoot. Dit is waarom de keuze in onze webshop wat beperkt is. Houd er in ieder geval altijd rekening mee dat ieder aquarium weer is geschikt voor andere vissoorten en inrichtingen. Zo is een zoetwateraquarium ideaal voor het gebruik van aquariumplanten. Terwijl een zoutwateraquarium gebruikt wordt voor koralen en anemonen. Maak dus altijd eerst de volgende belangrijke keuze: een zoutwateraquarium of zoetwateraquarium. Vind jij het lastig om het aquarium online uit te kiezen? In de Discus dierenwinkel helpt de specialist jou graag verder met het kiezen van het juiste aquarium om te kopen.

Moet ik mij nog voorbereiden op het kopen van een aquarium?
Heb jij een keuze gemaakt in welke aquarium jij gaat kopen? Dan ben jij vast en zeker al aan het nadenken over de inrichting. Het inrichten vergt naast de benodigde spullen enige voorbereiding. Om te beginnen geven wij graag 5 praktische tips:

  1. Bedenk vooraf welke stijl jij mooi vindt en welke spullen hiervoor nodig zijn. Maak hier een boodschappenlijstje voor die je als checklist bij kunt houden.
  2. Maak ruimte op de plek waar jij jouw aquarium wil plaatsen. Let op de juiste lichtinval vanuit het raam. Het is niet de bedoeling dat het aquarium in vol zonlicht staat.
  3. Maak alle decoratie en ornamenten die in het aquarium komen alvast goed schoon. Dit geldt ook voor de onderhoudsproducten die je gaat gebruiken.
  4. Om algen te voorkomen is het belangrijk om een goed aantal aquariumplanten te hebben. Wees dus op tijd met aquariumplanten bestellen.
  5. Verdiep je vooraf goed in de aquariumdieren die jij wilt aanschaffen. Ze kunnen echt niet zomaar allemaal bij elkaar. Neem hier de tijd voor.

Kom voor meer informatie over het kopen van aquaria gerust langs bij de Discus dierenspeciaalzaak. Wij helpen je graag de juiste keuze voor jouw vissen en andere aquariumdieren te maken.