0 items

Verfijn je selectie

Categoriëen

Huisdieren infogids
Download gratis een Discus huisdieren infogids mét checklist en ontdek alles wat je moet weten over de aanschaf van jouw nieuwe huisdier.

Overzicht van onze advies artikelen

externalId=discus-advies-3-1.1.1.2.5&filter[active]=1

In dit artikel lees je of en welke voorzorgsmaatregelen jij voor jouw huisdier kunt treffen om zo goed voorbereid te zijn op winterse kou.

Mentale uitdaging kunnen we op verschillende manieren aanbieden. In dit artikel vertellen we je alles over het gebruik van braintrainers voor je hond.

Welke dieren jij ook hebt, om ze goed door de vuurwerkperiode te begeleiden wordt er veel van jou als baasje gevraagd. Om jou hier wat bij te helpen hebben we een aantal basistips voor je op een rij gezet.

Angst is een serieus gedragsprobleem welke erg snel kan ontstaan, maar helaas vaak veel langer nodig heeft om opgelost te worden. Lees hier oplossingen voor het beste resultaat.


Herken stresssignalen bij je hond tijdig om beter rekening te kunnen houden met wat jouw hond nog wel of niet prettig vindt.

Heeft jouw huisdier veel last van angst of nervositeit? Een Thundershirt voor honden en katten kan hier goed bij helpen.

Wij hebben 10 tips op een rijtje gezet om de feestdagen voor jouw hond of kat zo prettig mogelijk te kunnen maken.

Stress en angst kunnen bij dieren veel verschillende oorzaken hebben. Lees in dit artikel hoe de draadloze speaker van Relaxopet jouw huisdier kan helpen om beter te ontspannen.

In de periode naar Oud & Nieuw toe wordt er vaak al erg veel vuurwerk afgestoken. Oppassen met je huisdieren dus!

In de donkere maanden is het belangrijk dat jij en je hond goed zichtbaar zijn, zeker in het verkeer. Lees hier de tips om samen altijd goed op te vallen in het donker!

Tijdens de herfstvakantie wil je lekker genieten. Neem jij je hond of kat mee op reis? Voor een zorgeloze herfstvakantie is het beslist een goed idee om je huisdier optimaal te beschermen.

Bepaal eenvoudig hoe vaak ontworming nodig is door gratis het ontwormschema te downloaden. Check direct het risico van je huisdier met bijbehorend ontwormadvies.