Verfijn uw selectie

Uw selectie
Categorie : Honden

Overzicht van onze advies artikelen

externalId=discus-advies-3-1.1.1.2.5&filter[active]=1

Wist je dat het gedrag van honden heel erg kan verschillen dan dat van een mens? Hieronder vertellen wij jou hoe een hond dingen interpreteert:

Om ervoor te zorgen dat je sportieve uitjes met je hond voor zowel jou als je viervoeter plezierig blijven, moeten jullie je er allebei goed op voorbereiden. Wij geven je een aantal tips:

Het voorjaar is begonnen! Lekker om er met dit weer op uit te trekken. Niet alleen wij genieten van het mooie voorjaarsweer. Ook voor parasieten als vlooien en teken is de goede tijd aangebroken.

Sommige honden maken veel geluid tijdens het spelen met een mens; ze grommen gevaarlijk waardoor het kan lijken alsof het echt menens is.

Wanneer heb jij voor het laatst gespeeld met je hond of kat? Spelen is dé manier om de onderlinge band te versterken en de (overtollige) energie van je huisdier kwijt te raken.

Het is natuurlijk erg gezellig als je huisdier mee gaat op vakantie. Om de vakantie tot een succes te maken voor jou en je maatje, is een goede voorbereiding belangrijk.

Soms hoor je wel verhalen over pups die al na twee dagen zindelijk zijn, maar dit komt echt niet vaak voor.

Veel mensen gaan graag op pad met hun hond, lekker fietsen, wandelen of sporten. Heel erg leuk, maar ook heel erg leerzaam. Zo leert je hond veel verschillende situaties en mensen kennen en kun je samen veel avonturen beleven.

Gezond oud worden, willen we dat niet allemaal? Soms is er niet meer dan een kleine aanpassing of slimme tip nodig om het leven van een senior huisdier (nóg) aangenamer te maken.

Total Bite is premium voeding en exclusief verkrijgbaar bij de Discus winkels. Het assortiment Total Bite voor jouw hond is nu uitgebreid met Total Bite Fresh speciaal voor overgevoelige honden!

Veel mensen gaan graag op pad met hun hond, lekker fietsen, wandelen of sporten. Heel erg leuk, maar ook heel erg leerzaam.

Gezonde, natuurlijke en uitgebalanceerde voeding is belangrijk voor jouw hond en zorgt voor een optimale gezondheid, glanzende vacht, gezonde huid en conditie.