Verfijn uw selectie

Uw selectie
Categorie : Katten

Overzicht van onze advies artikelen

externalId=discus-advies-3-1.1.1.2.5&filter[active]=1

In de winter heeft jouw kat waarschijnlijk nog meer dan anders behoefte aan een lekker warm en comfortabel eigen plekje.

Bij het kiezen van de juiste voeding voor je kat is het belangrijk dat je kijkt naar een evenwichtig dieet dat past bij de levensfase waarin je kat zit.

Wanneer je overweegt om een kitten in huis te nemen, neem dan eens eerst een kijkje in het asiel. Hier zitten heel veel kittens met smart op een liefdevol huisje te wachten.

Het is natuurlijk erg gezellig als je huisdier mee gaat op vakantie. Om de vakantie tot een succes te maken voor jou en je maatje, is een goede voorbereiding belangrijk.

Katten zijn vaak duidelijk in wat ze wel en niet eten. De reden daarvoor zullen we misschien nooit weten, maar er zijn wel wat dingen die je kunt doen om de spijsvertering van je kat op orde te houden.

Gezond oud worden, willen we dat niet allemaal? Soms is er niet meer dan een kleine aanpassing of slimme tip nodig om het leven van een senior huisdier (nóg) aangenamer te maken.

Heb je een nieuw katje aangeschaft of ben je dat van plan? Wij geven je een aantal tips waar je aan moet denken.

Katten zijn prachtige dieren. Elegant, eigenzinnig en nog schattig ook!

Gezonde, natuurlijke en uitgebalanceerde voeding is belangrijk voor jouw kat en zorgt voor een optimale gezondheid, glanzende vacht, gezonde huid en conditie.

Een kat is meestal erg kieskeurig als het gaat om hygiëne en het gebruik van de kattenbak.

Wanneer heb jij voor het laatst gespeeld met je hond of kat? Spelen is dé manier om de onderlinge band te versterken. Buiten dat zorgt het spelen ervoor dat je huisdier zijn (overtollige) energie kwijt kan.

Wat doe jij wel eens samen met je kat en verzin jij wel eens iets leuks voor hem? Wij geven je 3 tips zodat je kat urenlang plezier heeft!