0 items

Verfijn je selectie

Overzicht van onze advies artikelen

externalId=discus-advies-3-1.1.1.2.5&filter[active]=1

In tijden van verandering of wanneer je kat al ongewenst gedrag vertoont, kan ondersteuning nodig zijn.

Het ontwormen behoort tot de standaard verzorging van jouw hond of kat. Het is belangrijk om dit op regelmatige basis te doen.

In dit artikel geven we je tips over hoe je het leven van een senior huisdier (nóg) aangenamer kunt maken.

Het kan soms nodig zijn om de kat extra vitaminen te geven. Lees hier waarom.

Vanwege de erg warme zomer waarin vaak tropische temperaturen werden gemeten geven wij nu 20% korting op verkoelende producten voor alle huisdieren!

Wij weten dat de keuze voor de juiste puppy- of kittenvoeding niet altijd even makkelijk is. Daarom willen we jou je puppy of kitten nu gratis kennis laten maken met Total Bite voeding.

Heeft jouw hond of kat last van een teek? Dan is het belangrijk om snel actie te ondernemen! In dit artikel leggen we je uit wat je moet doen als jouw huisdier last heeft van een teek.

Katten staan er nou eenmaal niet om bekend dat ze 'verstandig' met de zon omgaan. Wij geven je een aantal tips voor een koele zomer voor een 'coole' kat!

Het is flink warm buiten en daar hebben niet alleen wij last van. Ook onze huisdieren hebben het zwaar met deze hitte. Lees hier dé tips voor verkoeling.

Het zonnetje schijnt volop! Iedereen geniet van deze heerlijke zomer. Als je er veel op uit trekt met je huisdier is het wel belangrijk om hem goed te beschermen tegen zonnebrand.

In de zomervakantie gaan veel huisdieren mee op vakantie. Als je jouw hond of kat meeneemt, is het goed op een aantal zaken te letten:

Voor je huisdier zijn vlooien erg vervelend. De beten kunnen jeuk en irritatie veroorzaken en zelfs een vlooienallergie.