Verfijn je selectie

Categoriëen
X

Huisdieren infogids
Download gratis een Discus huisdieren infogids mét checklist en ontdek alles wat je moet weten over de aanschaf van jouw nieuwe huisdier.

Overzicht van onze advies artikelen

externalId=discus-advies-3-1.1.1.2.5&filter[active]=1

Het is herfst! En daarmee is ook het pompoenenseizoen in volle gang. Is pompoen ook geschikt voor je huisdier? Je leest het in dit artikel.

Gezonde, natuurlijke en uitgebalanceerde voeding is belangrijk voor jouw konijn. In dit artikel geven we je een aantal richtlijnen om de juiste keuzes hierin te maken.

Met een konijnenren krijgt jouw konijn de beweging die nodig is. In dit artikel hebben we 22 tips over het gebruik van een konijnenren voor je op een rij gezet.

Veel mensen vragen hoe je een konijn op verzoek in het hok leert springen. Immers, het is heel vervelend om er steeds achteraan te jagen. In dit artikel geven we je een aantal tips om je konijn makkelijker terug in het hok te krijgen.

Tijdens de erg warme zomer waarin vaak tropische temperaturen worden gemeten is het gebruik van verkoelende producten voor je huisdieren aan te raden.

In dit artikel lees je over de verzorging van de verschillende konijnenvachten en hoe je deze het beste wel of niet kunt kammen of borstelen.

In dit artikel lees je meer over teken bij je huisdier, hoe je jouw huisdier hierop kunt controleren en waarom je deze moet verwijderen.

Honden, katten, konijnen, je huisdier kan veel last hebben van vlooien. In dit artikel lees je alles over vlooien bij je huisdier.

In dit artikel lees je of en welke voorzorgsmaatregelen jij voor jouw huisdier kunt treffen om zo goed voorbereid te zijn op winterse kou.

Welke dieren jij ook hebt, om ze goed door de vuurwerkperiode te begeleiden wordt er veel van jou als baasje gevraagd. Om jou hier wat bij te helpen hebben we een aantal basistips voor je op een rij gezet.

Angst is een serieus gedragsprobleem welke erg snel kan ontstaan, maar helaas vaak veel langer nodig heeft om opgelost te worden. Lees hier oplossingen voor het beste resultaat.


In de periode naar Oud & Nieuw toe wordt er vaak al erg veel vuurwerk afgestoken. Oppassen met je huisdieren dus!