0 items

Verfijn je selectie

Categoriëen

Huisdieren infogids
Download gratis een Discus huisdieren infogids mét checklist en ontdek alles wat je moet weten over de aanschaf van jouw nieuwe huisdier.

Overzicht van onze advies artikelen

externalId=discus-advies-3-1.1.1.2.5&filter[active]=1

In dit artikel lees je of en welke voorzorgsmaatregelen jij voor jouw huisdier kunt treffen om zo goed voorbereid te zijn op winterse kou.

Welke dieren jij ook hebt, om ze goed door de vuurwerkperiode te begeleiden wordt er veel van jou als baasje gevraagd. Om jou hier wat bij te helpen hebben we een aantal basistips voor je op een rij gezet.

Angst is een serieus gedragsprobleem welke erg snel kan ontstaan, maar helaas vaak veel langer nodig heeft om opgelost te worden. Lees hier oplossingen voor het beste resultaat.


In de periode naar Oud & Nieuw toe wordt er vaak al erg veel vuurwerk afgestoken. Oppassen met je huisdieren dus!

Knaagdieren en konijnen hebben vitaminen in de juiste hoeveelheden nodig om fit en gezond te blijven.

Hamsterscaping is dé trend onder hamsterliefhebbers. Lees dit artikel voor tips, advies en inspiratie om zelf ook aan de slag te gaan!

Vanwege de erg warme zomer waarin vaak tropische temperaturen werden gemeten geven wij nu 20% korting op verkoelende producten voor alle huisdieren!

Het is flink warm buiten en daar hebben niet alleen wij last van. Ook onze huisdieren hebben het zwaar met deze hitte. Lees hier dé tips voor verkoeling.

Wil jij jouw konijn ook wel eens lekker door de kamer laten huppelen? Dan is het wel makkelijk als jouw konijn zindelijk is.

Het is natuurlijk erg gezellig als je huisdier mee gaat op vakantie. Om de vakantie tot een succes te maken voor jou en je maatje, is een goede voorbereiding belangrijk.

Cavia’s zijn hele leuke knaagdieren. Ze zijn actief en maken geluiden. Lees in dit artikel de 6 beste tips voor de aanschaf van een cavia.

Konijnen zijn sociale dieren. Dit houdt in dat ze het liefst samen leven met soortgenoten, net zoals in de natuur.