0 items

Verfijn je selectie

Overzicht van onze advies artikelen

externalId=discus-advies-3-1.1.1.2.5&filter[active]=1

Hamsterscaping is dé trend onder hamsterliefhebbers. Lees dit artikel voor tips, advies en inspiratie om zelf ook aan de slag te gaan!

Knaagdieren en konijnen hebben vitaminen in de juiste hoeveelheden nodig om fit en gezond te blijven.

Vanwege de erg warme zomer waarin vaak tropische temperaturen werden gemeten geven wij nu 20% korting op verkoelende producten voor alle huisdieren!

Het is flink warm buiten en daar hebben niet alleen wij last van. Ook onze huisdieren hebben het zwaar met deze hitte. Lees hier dé tips voor verkoeling.

Wil jij jouw konijn ook wel eens lekker door de kamer laten huppelen? Dan is het wel makkelijk als jouw konijn zindelijk is.

Het is natuurlijk erg gezellig als je huisdier mee gaat op vakantie. Om de vakantie tot een succes te maken voor jou en je maatje, is een goede voorbereiding belangrijk.

Konijnen zijn sociale dieren. Dit houdt in dat ze het liefst samen leven met soortgenoten, net zoals in de natuur.

Cavia’s zijn hele leuke knaagdieren. Ze zijn actief en maken geluiden. Lees in dit artikel de 6 beste tips voor de aanschaf van een cavia.

Goede kwaliteit van hooi is belangrijk.

Gezonde, natuurlijke en uitgebalanceerde voeding is belangrijk voor jouw konijn en knaagdier

Het is van groot belang dat de vacht van uw knaagdier in goede conditie is. Dat voorkomt zoveel mogelijk dat dieren last krijgen van parasieten en andere ongemakken.

Bij de aanschaf van een knaagdier is het belangrijk om dit eerst met het hele gezin te bespreken. Bedenk van te voren goed of het dier geschikt is voor de gezinssituatie.