Verfijn uw selectie

Uw selectie
Categorie : Vogels
Categoriëen

Overzicht van onze advies artikelen

externalId=discus-advies-3-1.1.1.2.5&filter[active]=1

Speelgoed is erg belangrijk voor vogels om verveling tegen te gaan. Discus dierenspeciaalzaken hebben een enorm aanbod aan vogelspeelgoed voor een leuk tijdverdrijf!

Gezonde, natuurlijke en uitgebalanceerde voeding is belangrijk voor jouw vogel en zorgt voor een optimale gezondheid, gezonde veren en conditie.

Kanaries en grasparkieten zijn de meest gehouden vogels in huis.

Wist je dat meer dan de helft van alle huishoudens in Nederland een huisdier heeft?

Een fijne plek voor je vogel is ontzettend belangrijk. Is de kooi niet goed ingericht dan kan de vogel zich uit verveling gaan kaalplukken.

Indien je het juiste voedsel aanbiedt, mogen tuinvogels het hele jaar door gevoerd worden. Indien vogels het hele jaar door bijgevoerd worden, gaan ze sterker en vitaler de winter in.

De Engelse benaming voor dwergpapegaai of Agapornis is "lovebird".

Wist je dat meer dan de helft van alle huishoudens in Nederland een huisdier heeft? Huisdieren worden steeds meer gezien als onderdeel van het gezin.

Heb jij een vogel? Dan lees je in deze blog wat het nut is van veren, hoe je het beste deze veren kunt verzorgen en wat moet je moet doen als jouw vogel in de rui is.

Met name tijdens de winter en de herfst is het fijn voor vogels als je voer in de tuin klaarlegt. De winter en de herfst zijn de seizoenen waarin er niet veel eten voor de vogels te vinden is.