0 items

Verfijn je selectie

Overzicht van onze advies artikelen

externalId=discus-advies-3-1.1.1.2.5&filter[active]=1

Om gezond te blijven is het belangrijk dat je vogel voldoende vitaminen en mineralen binnenkrijgt.

Vanwege de erg warme zomer waarin vaak tropische temperaturen werden gemeten geven wij nu 20% korting op verkoelende producten voor alle huisdieren!

Het is flink warm buiten en daar hebben niet alleen wij last van. Ook onze huisdieren hebben het zwaar met deze hitte. Lees hier dé tips voor verkoeling.

Met deze warme zomerse temperaturen is het belangrijk dat tuinvogels goed eten en lekker kunnen badderen in water.

Heb jij een vogel? Dan lees je in deze blog wat het nut is van veren, hoe je het beste deze veren kunt verzorgen en wat moet je moet doen als jouw vogel in de rui is.

Speelgoed is erg belangrijk voor vogels om verveling tegen te gaan. Discus dierenspeciaalzaken hebben een enorm aanbod aan vogelspeelgoed voor een leuk tijdverdrijf!

Kanaries en grasparkieten zijn de meest gehouden vogels in huis.

Gezonde, natuurlijke en uitgebalanceerde voeding is belangrijk voor jouw vogel en zorgt voor een optimale gezondheid, gezonde veren en conditie.

Een fijne plek voor je vogel is ontzettend belangrijk. Is de kooi niet goed ingericht dan kan de vogel zich uit verveling gaan kaalplukken.

Indien je het juiste voedsel aanbiedt, mogen tuinvogels het hele jaar door gevoerd worden. Indien vogels het hele jaar door bijgevoerd worden, gaan ze sterker en vitaler de winter in.

Wist je dat meer dan de helft van alle huishoudens in Nederland een huisdier heeft?

De Engelse benaming voor dwergpapegaai of Agapornis is "lovebird".