Inspiratieclip: Eropuit en naar buiten met je huisdier

20 mrt. 2019

Zodra het zonnetje vaker te zien is, de bloemen tot bloei komen en de vogels fluiten gaan we allemaal weer meer naar buiten. Je huisdier vindt dit natuurlijk ook helemaal geweldig en zal graag met je mee eropuit gaan.

Er zijn verschillende manieren om je huisdier mee naar buiten te nemen. Een hond neem je wat makkelijker mee op pad dan een kat, knaagdier of vogel. Voor honden zijn er dan ook tal van mogelijkheden te bedenken om samen op pad te gaan. Je kunt je hond veilig in de auto vervoeren om een fijne wandeling in een mooi gebied te gaan maken. Je kunt met je hond aan de fiets een stukje gaan fietsen of bij de langere afstanden je hond in een fietsmand of fietskar vervoeren. Of jullie nemen fijn de benen- en potenwagen voor een flinke wandeling in de omgeving!

Ook voor andere huisdieren zijn er erg veel mogelijkheden om ze alsnog veilig van het lenteweer te kunnen laten genieten. Denk hiervoor bijvoorbeeld aan een speciaal tuigje met een lange lijn om samen naar buiten te kunnen. Plaats een ruime konijnenren op het gras of pak het serieus aan en zorg voor een vogelvolière of kattenren grenzend aan je huis waar je huisdier zich veilig en vrij in kan bewegen.

Kom langs in de Discus winkel voor professioneel advies, tips over het gebruik van bepaalde producten ervan en de mogelijkheid om jouw specifieke vragen één op één te bespreken. Bij Discus ben je altijd aan het juiste adres voor alle benodigdheden voor je huisdier.

Overzicht van onze advies artikelen

externalId=discus-blog-detail-3-1.1.1.2.5&filter[active]=1

Het spreekt voor zich dat de slaapplaats van je hond ook comfortabel moet zijn, maar wanneer is dat eigenlijk zo? Lees de 7 tips in dit artikel voor een goede slaapplek voor je hond.

In dit artikel vertellen we je meer over de verzorging van je hond tijdens de coronacrisis en geven we je 8 tips om deze tijd samen goed door te komen.

De winter brengt de nodige gevaren met zich mee waar je als baasje op moet letten. In dit artikel bespreken we 7 tips voor je hond in de winter.

Deel via