0 items

Inspiratieclip: Eropuit en naar buiten met je huisdier

20 mrt. 2019

De lente is begonnen! Het zonnetje zal weer vaker te zien zijn, de bloemen komen weer tot bloei en de vogels beginnen weer meer te fluiten. Het is weer langer licht op een dag en we gaan weer meer naar buiten. Je huisdier vindt dit natuurlijk ook helemaal geweldig en zal graag met je mee eropuit gaan.

Er zijn verschillende manieren om je huisdier mee naar buiten te nemen. Een hond neem je wat makkelijker mee op pad dan een kat, knaagdier of vogel. Voor honden zijn er dan ook tal van mogelijkheden te bedenken om samen op pad te gaan. Je kunt je hond veilig in de auto vervoeren om een fijne wandeling in een mooi gebied te gaan maken. Je kunt met je hond aan de fiets een stukje gaan fietsen of bij de langere afstanden je hond in een fietsmand of fietskar vervoeren. Of jullie nemen fijn de benen- en potenwagen voor een flinke wandeling in de omgeving!

Ook voor andere huisdieren zijn er erg veel mogelijkheden om ze alsnog veilig van het lenteweer te kunnen laten genieten. Denk hiervoor bijvoorbeeld aan een speciaal tuigje met een lange lijn om samen naar buiten te kunnen. Plaats een ruime konijnenren op het gras of pak het serieus aan en zorg voor een vogelvolière of kattenren grenzend aan je huis waar je huisdier zich veilig en vrij in kan bewegen.

Kom langs in de Discus winkel voor professioneel advies, tips over het gebruik van bepaalde producten ervan en de mogelijkheid om jouw specifieke vragen één op één te bespreken. Bij Discus ben je altijd aan het juiste adres voor alle benodigdheden voor je huisdier.

Overzicht van onze advies artikelen

externalId=discus-blog-detail-3-1.1.1.2.5&filter[active]=1

Hardlopen met de hond kan zowel voor jezelf als voor je hond erg plezierig zijn. Met de tips in dit artikel zullen jullie samen lopen als een team!

Vandaag de dag kun je een kat niet zomaar zonder gevaren naar buiten laten. Wil je jouw kat toch graag naar buiten laten? In dit artikel geven wij je 12 tips om dit zo veilig mogelijk te doen.

Naast het uitlaten kunnen jij en je hond ook een wat langere wandeling met elkaar maken. In dit artikel geven we je tips en advies over het maken van een lange wandeling met je hond.

Deel via