Inspiratieclip: Eropuit en naar buiten met je huisdier

20 mrt. 2019

Zodra het zonnetje vaker te zien is, de bloemen tot bloei komen en de vogels fluiten gaan we allemaal weer meer naar buiten. Je huisdier vindt dit natuurlijk ook helemaal geweldig en zal graag met je mee eropuit gaan.

Er zijn verschillende manieren om je huisdier mee naar buiten te nemen. Een hond neem je wat makkelijker mee op pad dan een kat, knaagdier of vogel. Voor honden zijn er dan ook tal van mogelijkheden te bedenken om samen op pad te gaan. Je kunt je hond veilig in de auto vervoeren om een fijne wandeling in een mooi gebied te gaan maken. Je kunt met je hond aan de fiets een stukje gaan fietsen of bij de langere afstanden je hond in een fietsmand of fietskar vervoeren. Of jullie nemen fijn de benen- en potenwagen voor een flinke wandeling in de omgeving!

Ook voor andere huisdieren zijn er erg veel mogelijkheden om ze alsnog veilig van het lenteweer te kunnen laten genieten. Denk hiervoor bijvoorbeeld aan een speciaal tuigje met een lange lijn om samen naar buiten te kunnen. Plaats een ruime konijnenren op het gras of pak het serieus aan en zorg voor een vogelvolière of kattenren grenzend aan je huis waar je huisdier zich veilig en vrij in kan bewegen.

Kom langs in de Discus winkel voor professioneel advies, tips over het gebruik van bepaalde producten ervan en de mogelijkheid om jouw specifieke vragen één op één te bespreken. Bij Discus ben je altijd aan het juiste adres voor alle benodigdheden voor je huisdier.

Overzicht van onze advies artikelen

externalId=discus-blog-detail-3-1.1.1.2.5&filter[active]=1

Tijdens de herfstvakantie wil je lekker genieten. Neem jij je hond of kat mee op reis? Voor een zorgeloze herfstvakantie is het beslist een goed idee om je huisdier optimaal te beschermen.

Katten staan bekend als echte krabbers. Een kat krabt niet uit kwaadheid, maar uit natuurlijke behoefte. Lees hier waarom krabpalen, krabtonnen en krabplanken hier de oplossing voor zijn.

Wanneer de nagels van je hond te lang zijn is het goed om deze te knippen. Honden kunnen erg veel last van (te) lange nagels krijgen. Je leest er alles over in dit artikel.

Deel via