Tipclip: Aanschaf kitten

In deze video worden tips besproken over de aanschaf van een kitten.

De aanschaf van een kitten
Je hebt eindelijk een lieve, leuke, kleine kitten! Maar wat moet je doen voor het beestje en wat heb je nodig in huis? In deze tipclip geven we je de beste 3 tips hiervoor.

Tip 1
Als je erover denkt om een kitten aan te schaffen, neem dan eerst een kijkje in het asiel. Hier zitten een heleboel lieve kittens te wachten op een liefdevol huisje. Een voordeel is dat deze kittens zijn gesocialiseerd, gechipt, ontvlooid, ontwormd en ingeënd.

Tip 2
Als je een kitten mee naar huis neemt, zorg er dan voor dat je alle benodigdheden voor je kitten al in huis hebt. Houd je kitten de eerste vier weken binnen zodat die voldoende kan wennen aan je woning. Na deze periode zal je kitten zo gewend zijn dat wanneer je kitten buiten mag spelen zelf de weg terug naar huis kan vinden.

Tip 3
Zeker in het eerste levensjaar is gezonde voeding voor je kitten heel belangrijk. Total Bite Kitten is speciaal ontwikkeld voor katten tot 1 jaar en bevat alle essentiële voedingstoffen voor een evenwichtige en gezonde groei. Kom voor meer informatie over deze voeding naar de Discus winkel. Het Total Bite kittenpakket is hier ook te verkrijgen. Vraag ernaar bij jouw Discus specialist.

Heb jij nog meer vragen over dit onderwerp of wil je ook zo'n heerlijk kittenpakket aanschaffen? Kom dan snel langs bij de Discus winkel bij jou in de buurt!


Overzicht van onze advies artikelen

externalId=discus-news-detail-3-1.1.1.2.5&filter[active]=1&sort=date.desc
In de zomervakantie gaan veel huisdieren mee op vakantie. Bekijk in de vakantiechecklist voor (t)huisdieren wat je beslist niet...
Wij helpen graag bij je aanschaf van een kitten. Hier tips over waar je kunt gaan kijken, aandachtspunten bij de aanschaf en ov...
In dit artikel vertellen we je meer over het drinkgedrag van katten en geven we je 13 tips om je kat meer water te laten drinken.
Deel via