Voor iedere puppy-behoefte een oplossing!

Om je puppy hiervoor een eigen comfortabel plekje te geven heeft Discus een groot assortiment Puppymandjes en -kussens. Sommige puppy's hebben de eerste nachten in de nieuwe omgeving moeite met het slapen, omdat ze de moederhond en nestgenootjes nog erg missen. Dankzij de Beeztees Puppy Geurlap 'Nijno' is het mogelijk om jouw puppy de eerste nachten wat gerust te stellen met de vertrouwde nestgeur om zich heen. Deze geurlap in de vorm van een konijntje of schaapje neemt de nestgeur op en bezorgt jouw puppy daardoor een geborgen gevoel tijdens de eerste nachten in een vreemde omgeving.

Geschikte producten voor iedere behoefte

Nadat er lang genoeg geslapen is, zijn er slechts een paar andere bezigheden waar je puppy in geïnteresseerd zal zijn. Je puppy zal net als iedere andere puppy zeer waarschijnlijk gaan plassen, eten, spelen, drinken, spelen, poepen, spelen en vervolgens weer gaan slapen. Met het Puppyspeelgoed van Beeztees bezorg je jouw puppy veel speelplezier. Wanneer jouw puppy al toe is aan wat meer uitdaging is de Beeztees Puppy Snuffelmat 'Sniffy' erg leuk om eens aan te bieden. Dit is een uitdagend snuffel- en speurspeeltje voor jouw puppy. In deze snuffelmat, met vele slierten, kun je lekkernijen verstoppen. Je puppy leert zo om de neus goed te gebruiken en zal hierdoor het reukvermogen extra goed ontwikkelen.


Iedere pup is anders, maar één ding hebben alle puppy’s gemeen. Eten doen ze heel graag! Je puppy zal na het slapen of spelen ook echt wel weer trek of zelfs honger hebben. Om je puppy de maaltijden, maar ook vers drinkwater aan te kunnen bieden, is de Beeztees Puppy Eetbak 'Krosky' of 'Pipa' natuurlijk érg geschikt. Deze vrolijke eetbak is voorzien van een bodem met print en antislip onderkant. De puppybakjes zijn speciaal krasbestendig gemaakt en maken minder lawaai dan andere voerbakken.

Met deze nieuwe puppy producten van Beeztes zijn jij en je pup er helemaal voor om allerlei avonturen te beleven op weg naar volwassenheid. Gelukkig duurt dat nog wel even en kun je eerst volop genieten van je nieuwe kleine vriend!

Overzicht van onze advies artikelen

externalId=discus-news-detail-3-1.1.1.2.5&filter[active]=1&sort=date.desc
In de zomervakantie gaan veel huisdieren mee op vakantie. Bekijk in de vakantiechecklist voor (t)huisdieren wat je beslist niet...
Wij helpen graag bij je aanschaf van een kitten. Hier tips over waar je kunt gaan kijken, aandachtspunten bij de aanschaf en ov...
In dit artikel vertellen we je meer over het drinkgedrag van katten en geven we je 13 tips om je kat meer water te laten drinken.
Deel via