0 items

Verkoelende producten voor je huisdier

26 mrt. 2019

Actie: 20% korting op verkoelende producten!*

Vorig jaar hebben we de luxe gehad om in eigen land geregeld te genieten van een erg warme zomer waarin vaak tropische temperaturen op de thermometers te zien waren. Ook dit jaar zullen we hier weer mee te maken krijgen. Daar moeten we zelf niet alleen altijd eerst flink aan wennen, onze huisdieren zijn deze hitte ook niet gewend. Kom dit jaar niet voor verrassingen te staan en profiteer nu van 20% korting op verkoelende producten!

Voordelig voorbereiden

Zoals ieder jaar wordt het na de herfst en winter uiteindelijk vanzelf weer lente en dus óók weer zomer! Daar moeten we zelf niet alleen altijd eerst flink aan wennen, onze huisdieren zijn deze hitte ook niet gewend. Sommige dieren hebben het zelfs zo zwaar dat de gezondheid in gevaar komt. Verkoelende producten speciaal voor je huisdier kunnen dan echt uitkomst bieden!

Huisdieren en hitte
Tijdens de hete zomerdagen is het belangrijk dat we goed op onze huisdieren blijven letten en ervoor zorgen dat ze zo min mogelijk last van de hitte zullen hebben. Ieder huisdier heeft hierin zijn eigen behoeftes omdat ieder dier zich weer op een andere manier koelt. Wij zweten om onze lichaamstemperatuur te reguleren, maar veel dieren zijn hier niet toe in staat.

Koelproducten voor huisdieren
Bij de ontwikkeling van verkoelende producten voor huisdieren is rekening gehouden met de behoeften van ieder dier opzich. Zo zijn koelmatten bedacht om via de voetkussentjes, de buik of de borst verkoeling te kunnen bieden. Bandana's en anderen koelhalsbanden koelen bewust de hals van de hond of kat. Badhuisjes zijn er speciaal voor vogels om het verendek even lekker op te frissen en honden en katten kunnen een frisse duik in speciale zwembadjes nemen.

Zorg er daarnaast bij ieder huisdier voor dat er altijd de mogelijkheid is om een koelere, schaduwrijke plek op te zoeken. Ververs het drinkwater wat vaker op een dag en laat je huisdier niet te lang alleen. Meer verkoelende tips voor ieder huisdier lees je bij de advies artikelen op onze website.

* Let op: Deze actie is geldig t/m 31 mei 2019

Overzicht van onze advies artikelen

externalId=discus-news-detail-3-1.1.1.2.5&filter[active]=1

Er zijn meerdere manieren waarop je met de hond kunt gaan fietsen. Welke manier voor jouw hond de juiste is en waar je zoal op moet letten bij het fietsen met de hond lees je in dit artikel.

Met een konijnenren krijgt jouw konijn de beweging die nodig is. In dit artikel hebben we 22 tips over het gebruik van een konijnenren voor je op een rij gezet.

Hardlopen met de hond kan zowel voor jezelf als voor je hond erg plezierig zijn. Met de tips in dit artikel zullen jullie samen lopen als een team!

Deel via